Umeå 2010

Den här resan är alldeles för svår att sammanfatta i korthet. Alldeles för mycket som har gjort den till den absolut roligaste och bästa helgen på otroligt länge!

Sammanlagt har vi suttit på en buss i 22 timmar, ofattbart hur vi klarade det. Men, är det vårt lag vi talar om så finns det alltid underhållning! :P Speciellt otroligt roliga samtalsämnen, på olika vis liksom^^

På lördagen hade vi sovmorgon, eller halv 8 gick vi upp. Vår pool började inte tävla förän sent på eftermiddagen så vi hade i alla fall god tid att göra oss i ordning. Haha, kan vara behövligt med tanke på att vi faktiskt är lite borta (tolka som ni vill^^)

Trots missar gick vi vidare till final och det var faktiskt lite oväntat för min del. Det var riktigt många grymma lag som tävlade, men trots det slutade vi 4:a av 13 lag i kvalet :D

Förträningen till finalen gick alldeles för bra. Det ska gå åt helvete då, man hinner ju liksom inte bli nervös annars :P En sjätte plats i slutändan alltså... Skulle känts så jäkla rätt med medalj, men med många missar blir det tyvärr inte så..

Bussresan hem var precis lika mycket fylld av samtal och allt annat. Tro det eller ej, men jag skulle faktiskt INTE tacka nej till en till sån bussresa. När man skrattar så jävla mycket kan det inte vara annat än kul liksom!

Tack för en grym helg tjejor!<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0