tålamod

Jag måste säga att jag är en aning imponerad av mig själv! Jag har blivit så himla tålmodig helt plötsligt.
Visst, saker kan få mig irriterad men just nu känns det som att jag har tålamod med allt. Att det leder till att jag börjar prata med folk som att de är efterblivna när jag ska förklara något kanske inte alltid är så uppskattat, men ändå :P

Däremot har jag inte varit tålmodig tills det är lov! Imorgon efter inlämningen av uppdraget och provet i HLR på idrotten är jag äntligen fri! Då ska jag göra allt det som lovet för med sig. Fira påsk hos farfar & farmor med kusinerna, träna, träffa vänner, shoppa och bara vara. Allt som hör lov till liksom!

Hoppas jag hinner träffa de vänner jag inte har träffat på ett tag och som är otroligt saknade! Vi måste hitta på något ;)

Sov gott allihopa!
Puss
/Sara

till the end of the road

Jag började dagen klockan 6 imorse, och innan klockan 8 hade jag faktiskt varit i tre städer. Följde med och lämnade mamma i Linköping och fortsatte med pappa tillbaka till Norrköping. Inte för att jag var så närvarande, sov nog mer än tre fjärdedelar av vägen ;)

Sedan var det dags för en lång dag i skolan med två prov. Matteprovet var förvånandsvärt enkelt, speciellt i skillnad mot det förra.

Tog chansen att åka hem med pappa klockan halv 5, men vi stannade förbi på Ingelsta för att ordna lite ärenden vilket slutade med en middag på McDonalds. Självklart antog jag erbjudandet när pappa frågade om jag ville ha glass också. Fick välja mellan två köer, vilken den ena skulle gå snabbare. Trodde jag ja!

Det var en ensam pappa som skulle beställa till sig själv och sin dotter på fem år. Jag höll på att dö när han började beställa. Jag skojar inte! Han skulle ha allt, en massa fika plus vanliga menyer. Och dessutom skulle nästan allt vara special. Till sist plockar han upp alla rabattkort också, vilka han inte kunde hantera och han envisades med att få alla sina rabatter...

Det var en jäkla tur att jag ens fick någon glass, om han hade fått fortsätta i sin takt skulle det fan ta hela kvällen!


                                                               Utforska, det är vad jag ska göra:) Lära mig lite mer om Word liksom!


En sak är klar, tusen kvar!

En helt vanlig måndagseftermiddag idag. Hade skriftligt nationellt prov i franska i morse klockan 8.  Det borde vara straffbart att ha prov vid den tiden på dygnet! I vilket fall som helst tror jag att det gick relativt okej ändå, vilket kände skönt med tanke på hur mycket jag oroat mig för det.

Har inte bestämt mig om jag ska ta mig i kragen för att bege mig till träningshallen om lite mer än en timme. Det skulle vara skönt, men för en gångs skull skulle jag behöva prioritera skolan. Det måste vara nära på andra gången i mitt liv som jag faktiskt säger att skolan prioriteras a l l r a först. Otroligt vilken utveckling som har skett!

Vi får väl se hur det blir ändå, jag som är så väldigt (?) effektiv kanske hinner en del innan det är dags och då finns det väl ingen anledning i världen att stanna hemma?

Puss




Rolandz - Eda Lee

Jomen jag glömde ju att säga vilken härlig låt vi tävlade till. Jag kan lova att vi var det enda laget som hade genren DANSBAND som musik. Inte för att själva låten hjälpte till så mycket, men en kul grej ändå :)

Rolandz - Eda lee


Hihi är den inte härlig så säg? Allting blir lite mer unikt liksom ;D

Puss
/Sara

Tävlingsuppdatering :)

Ja, roligt var det ju i alla fall. Sen att resultatet inte riktigt blev som jag önskade är en annan sak. Bäst gick det i hopp med poängen 8.4. Helt okej med tanke på att det var ett fall samtidigt med andra småmissar (bland annat från mig) :) Att vi kom 6:a av 36 lag där känns ju en aning tröstande, även om en medalj hade känts bättre ;)

Matta & Fristående gick inte riktigt som det borde, men tycker ändå att min insats var någorlunda okej´(eller i alla fall inga stora missar). Vi får väl titta på filmerna sen och se om jag ändrar uppfattning :)

Nu laddar vi för Umeå istället! :D

Eller, snart i alla fall. Först är det dags att utstå en hel vecka i skolan. Tre prov och en stor inlämning. Wooho!



Tävlingsladdning & Earth hour

Har precis varit och köpt allt som behövs inför tävlingen. Främst av allt massor av saker till håret. Mitt( relativt tjocka) hår har en förmåga att inte vilja forma sig och hålla sig i den frisyr som man vill. Därför går det åt en massa hårnålar och hårspray liksom :P Ett tecken på att det är dags att tunna ur kanske?

Snart är det dessutom Earth hour. Ett viktigt arrangemang som alla borde vara med på. Jag menar, en gång om året i en timme borde väl alla kunna släcka lamporna samtidigt? Om tv:n kommer att stängas av här hemma är ett frågetecken. Jag klarar mig utan den iaf och jag ska stänga ner allt av det jag kan ha makten över ;)

Det finns tusen anledningar till varför man borde delta, och genom att se den här videon ser man några:

Madonna - Hey you


Hoppas ni också släcker era lampor ikväll! :)

Motivationshandikappad

Liksom gruppen på facebook "Lat är ett så hårt ord, kan vi inte kalla det motivationshandikappad" känner jag att det passar mig alldeles just nu. Motivationshandikappad är ett perfekt ord, lathet existerar inte i min värld.

Jag anser bara att matteplugg inte passar på en lördag. Nästa gång jag inte förstår talen på ett prov ska jag göra exakt vad det står att man ska lösa. Inte behöver man räkna något extra när allting är så enkelt.

Kolla på Marias blogg om ni vill veta vad jag menar. Hittade detta bland hennes inlägg för något dygn sen, och ja, jag tycker att det är perfekt ;D
 
Puss

lördagsmorgon

Igår lade jag ett löfte om att inte gå upp efter 10 på helger. Ett jobbigt mål, jo tack jag vet, och det var nog därför jag bröt det redan första dagen. Jag såg denna dags ljus klockan kvart i 11 om jag ska vara exakt. Inte för att solen skiner, vilket jag helst skulle önska med tanke på att hela dagen ska ägnas åt att plugga!

Otroligt tråkigt, och lite sol skulle verkligen inte sitta fel just denna dag!

Nu ska en relativt nyvaken tjej ta tag i städningen av rummet. Absolut nödvändigt med tanke på att det är som att gå in en hel garderob, med lite annat smått och gott liksom ;)

En bild av mig som nyvaken för mer än 15 år sen. Det här är nog ett av de få korten jag faktiskt inte ler på. 
Men är man trött så är man. Har ju trots allt aldrig varit en morgonmänniska ;)




Jacka

Mattias vann Let's dance, kanske man redan har koll på. När jag äntligen bestämt mig för att Claudia borde vinna blir det helt tvärtom ^^ Inte för att det gör mig så mycket, jag är glad ändå :)

Däremot sitter jag här och suktar efter lite nya kläder. Framförallt behöver jag en ny jacka, men usch så svårt det är att hitta en... Till ett helt okej pris samtidigt som man ska gilla den också :)

Den här är rätt snygg. Snygg på modellen i alla fall, vilket kanske inte alltid är ett alltför lovande tecken då kläderna alltid har en förmåga att framhävas perfekt på klädesmodellen medan man själv ser ut som en uppstoppad katt (bara för att skriva något liksom:P Som att en uppstoppad katt har med inlägget att göra) Men sådär konstigt helt enkelt, när kläderna inte riktigt har rätt passform ^^

Nä, nu är det dags att lägga ner det här!
När ett inlägg börjar med let's dance och avslutas med att beskriva hur man ser ut som ett uppstoppat djur är det nog dags att avsluta för kvällen/natten. Natti natti!

Let's Dance-finalen

Ja, inte för att jag varit en sån trogen tittare på sistonde, men när jag ändå inte har något bättre för mig kan jag ju kolla på finalen :)

Det hela står mellan Claudia & Tobias samt Mattias & Cecilia, vilka faktiskt var mina favoriter från början.

Men vem tar hem segern i Let's dance 2010?

 


                                                     Mattias eller Claudia?

Själv har jag ingen aning vare sig vad jag tycker eller vad jag tror. Det är alltså bara att vänta och se... ;)


bra början med tragiskt slut...

Sista träningen inför tävlingen är avklarad. Det flöt på rätt bra, ända tills... Ja, man skulle kunna sammanfatta det med att träningen avslutades med två stukade fötter =/På två personer om någon inte skulle förstå det. Lite mer illa om någon stukar båda fötterna liksom ^^

Men det är nog lugnt, de är igång och kör på söndag igen. De har en förmåga att vara en aning envisa ^^

Efter ett litet tragiskt slut fick jag en glad nyhet av pappa på vägen hem... Vi ska äta pizza ikväll! För en gångs skull när man är sugen på det ska det ätas också, mums!

PUSS






Våffelbegär

Lite viktiga tankar om dagen:
Insåg alldeles nyss att mitt skoskav som jag har gått och gnällt om hela dagen inte berodde på annat än en liten sten som låg i strumporna och vägrade flytta sig från min häl. Det förklarar saker och ting...  Att jag skulle få skoskav av mina converse låter faktiskt inte så väldigt troligt?

Sen är det ju våffeldagen idag vilket skapar ett otroligt våffelbegär. Javisst, man kan ta våfflor när man vill, men det är ju ändå en dag som är ägnad åt att faktiskt äta våfflor. Annars blir det ju inte av ^^

Att jag sedan har räknat ut att det är LOOV om en vecka gör att jag tror att jag till och med kan bli vän med plugget. Lite sisådär ändå.. .:P Det gör det i alla fall mer uthärdligt...

Har alltid gillat den här låten och den här versionen från Haiti är riktigt härlig ;)
Various artists - We are the world


hihi

En onsdag som alla andra, men ändå inte. Har varit på otroligt gott humör praktiskt taget hela dagen och skrattat en hel del...

Träningen gick väl helt okej, det märks ändå någorlunda att det är näst sista träningen innan tävling. Tävlingsmänniskan i mig väntar o t r o l i g t mycket!

Däremot tänkte vi göra en liten rolig grej av det hela, därför är en ganska udda låt vald. Aldrig att någon skulle gissa på den. Haha!

För att beskriva den skulle man kunna säga:
Den är relativt töntig!

Alla som går i 8;an och yngre kommer att tycka att vi är töntigast i världen

Skapar himla bra stämning

Otroligt svängig ^^


Tolka det som ni vill ^^ Efteråt får vi se om jag vågar avslöja det, men fram till dess får det förbli en hemlighet här iaf. Kan bara säga att det är ett perfekt låtval för gruppen :P

väckning

Ett svårlöst problem är äntligen fixat! Varför ringer aldrig väckarklockan på morgonen?

Det är ju verkligen inte mitt fel att jag vaknar senare än jag tänkt varje dag. Närå, det är ju väckarklockans fel!
I alla fall var det vad jag trodde, att skiten inte började ringa vid rätt tid. När jag väl börjat skälla på den dåliga kvalitén fick jag lösningen nyss.

Så fort den jäveln börjar ringa på högsta volym (vad som krävs för att chockvakna liksom) smäller jag till den på avstägningsknappen. Vilket kan vara en anledning till att den inte går igen senare? Smart att man stänger av den, det finns ju snooze!

Hm... får komma på något sätt att lura mig själv liksom^^

om det vore...

Just nu känner jag att det mesta faktiskt är jobbigt. Känner mig en aning nere över det mesta och ibland är det som att ingenting kan muntra upp en. Möjligtvis hjälper Desperate housewifes sådär en aning ikväll :P

Närå, men det är glädje för stunden i alla fall, och det krävs också. Kanske beror det på att jag är allmänt besviken på mig själv över det mesta och önskar att vissa saker vore annorlunda, helt annorlunda egentligen...

Nu känner jag att detta aningen deprimerande inlägg med desperate housewifes som enda ljuspunkt får sättas stopp på här. Det ska göras något vettigare, kanske reda upp allting som är i en himla stor röra? Kan ju starta just med skolarbetet...



                                                                                               Så härligt med sommar<3


absolut underbart

Tänkte bara flika in här och ge er lite väldigt absolut nödvändig information om Nogger mint. Att det faktiskt var den första glassen jag åt efter mitt uppehåll gör att den har en självklar plats här också ;D

Om jag får säga det själv är nogger mint en riktigt god glass och så mycket godare än sin föregångare, den hederliga (men inte heller så godaNogger. Täcket är en aning krispigt i choklad med ljuvlig mintglass inuti. Något som får den att bli något riktigt gott är att den äckliga nougaten i mitten är borta och istället ersatt med choklad, en liknande som magnum classic typ.  Helt klart värd de fjorton ynka kronorna :)

Mums!


Låter det inte härligt så säg?



allt snurrar

Jag vaknade imorse i en underbar illusion i att det faktiskt var söndag idag, när jag väl steg upp insåg jag att dagarna hinner gå för snabbt och att jag tappat räkningen. Just nu är allting väldigt stressigt och att räkna upp allt pluggande som måste göras till den här veckan blir bara alldeles för deprimerande. Så det är bättre att jag lever i min illusion om ett lugnt liv ^^

Dessutom är det tävling på söndag, så träningen får komma i störst fokus ändå. Friståendeträning ikväll mellan sju och åtta står på schemat. Haha, kommer få sitta långt fram på morgonen om jag ska göra allt jag behöver.

Nu ska Kambodja undersökas och både styrelseskick och natur ska skrivas ner. Yay på det! Eller nåt...


Puss
/Sara


Gymnasiefest

Ännu en helg har gått, och den här gången har jag inte spenderat en minut av den hemma. Därmed kanske man förstår den lite dåliga uppdateringen.

I fredags var det Gymnasiefest i Norrköping vilket visade sig vara roligt. Jag, Jennifer & Louise fixade oss lite hemma innan och hade lite trevligt sådär. Louise var otroligt snäll att fixa mitt hår och sminka mig, resultatet blev riktigt lyckat och jag kände mig nästan som en helt annan person! Vilket kanske man ska inflika är rätt bra ibland ^^
  Tyvärr finns det knappt några bilder från hela kvällen, möjligtvis någon där vi inte var klara.

I lördags vaknade vi vid 12 ungefär och slappade mest hela dagen. Gick bland annat i väg för att köpa glass vilket innebar att mina glassförbud avbröts några veckor innan det var tänkt. Det ger mig lite dåligt samvete, men underbart gott var det! Vi fortsatte med att proppa i oss glass med lite myskväll senare. 

Jag menar, ska man bryta det jäkla förbudet ska man väl göra det riktigt ordentligt! Det har i alla fall gjort att jag känner mig som mig själv igen, en bit saknas liksom utan glassen ^^


Dagen till ära blev inte så händelserik, men roligare att ha lite sällskap än att sitta hemma och ruttna sönder. Plugg är överskattat har jag i alla fall konstaterat, det är ju bara om man vill ha en bra framtid. Men vi lever väl för fan i nuet eller hur? :P

                                                                                 Bild från årsboken i 9:an. Sara utan tomrum efter glass ;D


krock

Märkte att det har blivit väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna... Har bland annat känt mig lite halvsjuk och helt enkelt varit borta en del.

Dagen till ära kan jag säga att det faktiskt finns tid att blogga. Efter att ha gjort ett ganska misslyckat Nk A-prov och även sett en krock live så.. Jorå, en bilkrock hann vi se idag också. Någon person som inte riktigt kan trafikregler och kör in i en stackars elev som övningskör. Vilken smäll det blev alltså! Nästan så att vi som gick där och fick skåda hela dramat hoppade högt. Stackars den som satt och övningskörde, det är verkligen inte något man skulle vilja vara med om.

Jag får väl uppmuntra mig själv till att våga mig ut på vägarna nu i vår. Om någon annan vågar vara ute får man ta det på eget ansvar :P

Jag klarade ju av gokart ändå! Inte för att det är samma sak, men herregud. Den har ju motor vilket är en framgång i sig :P ?


Aj!

Lyckades nyss med att smälla igen min byrålåda på min stortå. Aj! säger jag bara.

Självklart kan man undra:
Varför hade jag stortån i en låda?

Varför smällde jag igen lådan när jag faktiskt hade min stortå där?

Hur känns det?


Ja, de första två frågorna finns det verkligen inget vettigt svar på. Undra om huvudet fick en smäll tillsammans med handen och knäet? Skulle kunna vara troligt...
Den sista frågan är möjligtvis inte så relevant för ämnet (wow sara, du kan använda fina ord ^^), men eftersom jag ändå tänkt att berätta att det gör otroligt ont så fick frågan liksom ta lite plats där.

Nu känner jag att en bild skulle passa fint här, men på grund av total bildbrist på den här datorn och vad skulle jag läggfa upp som passar någorlunda till ämnet. En bild på min tå? :P

allt

En tisdag full av olika händelser skulle man kunna sammanfatta den här dagen som. Temadag i skolan angående likabehandlingsplanen eller något sånt. Det var faktiskt helt okej om jag får säga det själv. Några övningar som var rätt roliga faktiskt.

Eftersom vi hade halvdag idag slutade vi vid lunch, så jag och Jennifer stack ner på stan ett tag. Kände att det var dags att införskaffa lite kläder att ha på sig på fredag och annars också förstås. Bilder kommer upp efter fredag, då jag ska använda dem också :)

Att jag seda nska avsluta en bra dag med att ramla och skrapa upp delar av handen samt knäet förstörde tyvärr en del av glädjen. Att det är typiskt mig kanske man inte ska tala om, gjorde ju samma sak för lite mindre än en vecka sen. Andra par jeansen som fick knähål på mindre än en vecka. Bra jobbat Sara!

Skulle antagligen behöva gå en kurs hur man går utomhus när det är vinter och grus på marken :P


Puss
/Sara


Galet härlig låt! Owl city - Vanilla Twilight


this is my life

Ända sen den vann i lördags har jag gång på gång försökt att börja nynna på den, att få låten så intressant att jag faktiskt kan melodin utan att tänka efter. Det värsta är att det inte fungerar!

För mig känns det som ett alldeles för dåligt tecken med tanke på att jag faktiskt har lyssnat på låten ett antal gånger. Det kan ju också bero på att jag helt enkelt tyckte att det inte var helt rätt låt som vann och att det blir en konsekvens av det. Däremot måste jag medge att låten är bra, Anna är riktigt bra, men kanske inte alls så som jag vill. Antagligen är jag bara lite sur för att mina egna favoriter inte vann ^^

Men jag hoppas bara att andra människor får låten på hjärnan, en liten chans i Eurovision ;D Ett litet önsketänkade liksom ^^

/Sara


längtan

Hela dagen har jag bara haft lust att gå ut och sola. Men det känns så jobbigt eftersom det inte direkt är temperaturer för att vara ute utan jacka. Nu vill jag faktiskt ha riktig vår & sommar! Med en massa härliga  gröna och ljusa sommardagar<3

Därför har jag spenderat det mesta av tiden inomhus med att städa runt och plugga lite smått. Snart ska vi iväg och fira farmor lite som fyllde år i fredags. Då kan man i alla fall räkna med r i k t i g t god mat, som vanligt :D  

Senare ikväll visas Wallander - Den svaga punkten samt lite annat smått och gott som jag har tänkt att kolla på.

Ciao!


weekend

Härligt att vakna upp en söndagsmorgon vid 11 och inse att solen skiner ute. Tyvärr ligger temperaturen inte alls mer på än någon ynka plusgrad. Jag som vill ha bort all snö också! Skulle gått upp vid halv 10, men tyvärr kändes sängen mer lockande vid det tillfället. Man kan ju se det positivt att jag faktiskt kom upp någon gång :)

För en gångs skull innebär inte söndagen en massa ångest inför att helgen är slut imorn och att det är dags för skola igen. Vi har ju sån himla tur att det är studiedag imorn och det är liksom sånt som lyfter humöret.
Ska ändå försöka ta tag i (den jävla)naturkunskapen idag. Om jag hade gjort det för länge sen skulle jag knappt ha behövt lyfta den idag, men så lång framförhållning har jag faktiskt inte tyvärr :/

/Sara

Eurovision 2010

Kollade på melodifestivalen med Olivia, trevligt ;D

Däremot är jag inte så säker på att rätt låt vann. Anna är en riktigt stark artist, men låten är inte en vinnarlåt. Om jag får säga det själv tror jag inte på någon succé i ESC det här året heller. Hade hellre (som jag redan påpekat typ hundra gånger) velat ha Timoteij eller Eric Saade.

ESC det här året kommer att kretsa runt ballader, och sveriges bidrag är troligtvis inte alls så starkt att den sticker ut. Skulle i så fall vara Annas röst som berör och gör den någorlunda speciell. Vi får se hur det går, kommer antagligen att uppdatera lite kring Eurovision framöver. Jag är typ inne i en sån period nu. Som varje år :D



melodifestival

Har precis ätit lite tacos med familjen. Rikigt gott! Speciellt med tanke på att vi knappt äter det alls här hemma längre av någon konstig anledning. Det som är så gott.

Snart drar jag iväg till Olivia för att kolla på melodifestivalen. Skönt med lite roligare sällskap än en halvt sovande familj som vaknar var 5:e minut och frågar vem som har sjungit och hur den var osv. Kan man inte hålla sig vaken är det väl knappast någon idé att ens ge det ett försök? ;)

Ikväll håller jag tummarna för Timoteij med låten Kom. Tror att den har en bra chans i Eurovision samtidigt som den är rätt härlig ändå. Annars vore ju inte Eric Saade helt fel heller. Kanske inte samma chans, men absolut en värdig låt och aningen snygg kille ^^ :P

Ha en trevlig kväll!

/Sara



 Eric Saade - Manboy
Han är ju inte helt fel liksom ^^


Klubbmästerskap

Är alltid lika gullligt. Små barn som kör en och en och är otroligt nervösa :)

Sen att jag, Bella, Carro & Caroline fick för oss att också vara med den äldsta klassen kanske inte var så otroligt gulligt, men rätt kul ändå. Inte för att vi tog det hela så himla seriöst :P Vi ändrade till och med varven lite så det blev liksom mest på skoj. Att vi satt där lite förväntansfulla precis som småbarnen kanske däremot inte borde nämnas...

Dessutom ger det ju l i t e press i alla fall, och det är alltid bra om man vill köra lite bättre liksom.

Nu ska mitt rum försöka städas, det är faktiskt inte lämpligt att vara i de här röran längre. Sen kan jag ladda upp för melodifestivalen med gott samvete. Om jag har städat vill säga ;)


Lite söta priser sådär :) Usch bara på Bella som tog jordgubbsglaset^^ 

Puss
/Sara





evening

Det är verkligen inte kul att må lite halvtaskigt en fredagskväll. Inte så att jag inte överlever, men det skulle gå bättre annars om man säger så. Dessutom är det så att mitt knä som jag gjorde illa i onsdags gör fortfarande väldigt ont och har svullnat lite, förutom blåmärkena alltså. Får kolla upp det om det inte blir bättre.

Träningen kändes ändå helt okej. Det är tävling snart och det märks väl till viss del i alla fall. Synd bara att man ser att det verkligen finns k a p a c i t e t till att göra något riktigt bra, men att man inte utnyttjar det fullt ut. Vi får väl tagga till lite nästa vecka :)

Får se till att slappa lite ikväll och vara på topp i helgen. Då vi faktiskt har ledigt på måndag också blir det en extra lång helg och då får man ju försöka uttnyttja det någorlunda :)

Puss
/Sara




Eclipse

Trailern för Twilight- Eclipse är ute! Jag kan bara säga att jag längtar så mycket tills den kommer på bio, och när man ser trailern vill man ju mer än gärna se hela filmen också. Om man har läst boken så vet man vad som händer, men man kan faktiskt inte längta mindre ändå.

Trailer - Eclipse


Om jag får säga det själv så är trean (i alla fall i böckerna) en av de absolut bästa i twilight-serien. Hoppas filmen inte gör mig för besviken eftersom jag har så höga tankar om den. Då måste den ju vara bra!

Nu ska jag plugga lite matte och sen bege mig till skolan Det där med naturkunskap igår fungerade inte heller riktigt. Tar det idag istället :P

Puss


nighty

Nu när Glee är slut för säsongen tillbringas torsdagskvällarna oftast genom att titta på Vampire Diaries som jag tidigare nämnde.

Att jag sedan kollar på ett gammalt avsnitt samtidigt som ett nytt spelas in kan ju anses lite konstigt. Jag menar, att jag väljer just den här tiden när jag kan när som helst. Men som det kontrollfreak jag är, vet jag att ifall jag faktiskt sätter en tid för att ta tag i det, så känns det mycket bättre. Att jag sen ligger en massa avsnitt efter är en annan sak, som är lite surt. Man vill ju veta vad som händer, och det är ju rätt spännande :)

Nu ska jag besöka duschen och försöka plugga lite naturkunskap. Det sistnämnda är inget jag kan lova, något annat roligare kommer ofta i vägen...


Jag kan till sist säga att ni borde ge Vampire diaries ett försök om ni inte gjort det tidigare, det är absolut sevärt!

Puss
/Sara


torsdagstrött

Tänk att det snart är helg igen, veckorna går verkligen otroligt snabbt. Om det enbart beror på att man träffar roliga människor eller om det finns alldeles för mycket att göra på för lite tid är en fråga... Antagligen främst det sistnämnda faktiskt, även om roliga människor alltid förgyller dagen.

Känner även att jag måste ta tag i skolarbetet lite mer s e r i ö s t nu och faktiskt inte bara slarva med allt. Men annars känns allting lite allmänt jobbigt just nu och det kanske är anledningen till att jag inte orkar. Men får se till att rycka upp mig lite och fixa till allt snart :)

Nu funderar jag på om ett avsnitt av Vampire diaries skulle passa bra, har flera avsnitt inspelade som jag inte har sett. Känns som ett bra tillfälle när man är lite torsdagstrött, och programmet är ju inte fel :)

Ciao!
/Sara


Wednesday

En onsdag med blandade känslor om allting faktiskt... Köpte i alla fall biljetter till Haga/Kunskapsfesten nästa vecka, hoppas det blir en rolig kväll med en massa roliga människor :)

Har traskat runt i allt snöblask hela dagen, med klackar. Halkade enbart en gång, vilket resulterade i ett ont knä, men jag överlever. Känner bara att jag väntar tills snön har försvunnit och jag kan ha både klackar och converse utan att bli genomblöt. Att mina converse inte är i samma skick som när jag köpte dem är en annan femma, jag gillar dem ändå ^^

Avslutade med lite träning som kändes rätt bra faktiskt, var inte ett dugg sugen på att  åka till träningshallen från början. Lite halvdåligt humör sådär, men det förändrades när jag väl kom dit.. :)







 Mina converse som nya, tyvärr är de inte i  exakt samma skick längre :P


frustrerande

Just när man faktiskt behöver använda kunskapsporten så fungerar den inte. Det är verkligen så typiskt. Motivationen till att göra hörövningar i franska existerar inte så ofta.

Annars är jag allmänt trött. Jag har tur om jag klarar mig igenom kvällens höjdpunkt innan jag slocknar, Desperate Housewifes. Det är i så fall väldigt imponerande eftersom mina ögon har en tendens att falla ihop så fort jag sätter mig ner just nu. Ett tecken på att jag börjar bli sjuk skulle man kunna tro. Men det har jag faktiskt inte tid att bli, så absolut inte.

Då får man försöka att klara sig ändå, även om man är lite godissugen trots godisförbud och allt det där.
             
                                                               Två kilo plopp från Gröna Lund! 



Lyckligt!  Dessutom en av världens godaste chokladsorter!
Att jag hoppade som en tönt av glädje då jag vann kanske inte borde nämnas, men är man en otursfågel har man rätt till det :)


varierat

Det går nog att sammanfatta den här dagen relativt kort. Ett matteprov och redovisning som gick år helvete. Annars lite flummigt på slutet i skolan, kändes rätt okej :) Att man kan glädjas åt någonting även om annat inte fungerar liksom...

Just nu sitter jag och stör mig på att internet har en förmåga att vara en aning segt vilket gör mig otroligt rastlös. Samtidigt ska jag försöka ta tag i franskan och skriva en duglig text. Observera att jag inte ens väntar mig att den kommer bli bra, jag förstår knappast den nya grammatiken. Men förhoppningsvis sitter den snart :)


Lite musik passar alltid bra - skön plugglåt från melodfestivalen.
Salem al Fakir -
Keep on walking


Vårkänslor

ååh! Nu känns det verkligen att våren börjar komma. När solen skiner så som den bara kan göra på våren & sommaren. Så där varm och bländande. Snön ligger ju kvar, nära på 30 cm i trädgården, men jag är glad ändå :) Observera att solen inte lyser längre, eller att jag tror det. Såå dum är jag inte, bara nästan ;)

Jag menar, det är ju ändå ett positivt tecken att det är plusgrader och att snön börjar smälta. Därför måste bloggen tillägnas ett inlägg om det, oavsett tid på dygnet.
 Om man tänker efter har det legat snö konstant på marken sen en vecka innan jul, och det är rätt länge nu. Vårkänslorna är nästan så bra att man kan strunta i att man har matteprov och redovisning imorgon. Eller nej, faktiskt inte. Men det hjälper en bit på traven!

Nu har jag i alla fall varit och tränat lite, kändes helt okej måste jag säga... Dags att återgå till matteboken tyvärr nudå!

CIAO!


I-landsproblem

Fick en förfrågan från pappa om jag helst ville plocka ur diskmaskinen eller tvättmaskinen förut. Fin arbetsfördelning ni vet ;)
Efter några sekunders eftertänksamhet väljer jag tvättmaskinen. Några strumpor är väl liksom inga problem..
Men icke! När jag kommer ner i källaren inser jag att det är sjuhundraelva miljoner strumpor i tvättmaskinen som ska plockas ur istället för några få som jag tänkt mig... Typiskt alltså!

Skulle bara informera er om detta lilla i-landsproblem med lärdomen att man alltid ska fråga hur m y c k e t arbete det är, INNAN man väljer. Sen kan man ju tycka att jag är lat, men när man för en gångs skull får en förfrågan ska man väl välja det rätta?

Puss
/Sara


när det är mörkt och vägen känns för lång...

Avbröt engelskaplugget med en liten nostalgitripp till mellanstadiet och min dåvarande idol. Jimmy Jansson rättare sagt. Hihi, det känns inte så himla länge sen, men om man tänker efter var det ändå 5 år sedan. Då kunde jag verkligen lyssna på låtarna tills det skavde i öronen och tröttnade aldrig. Men jag måste medge att jag tycker att låtarna är rätt härliga att lyssna på nu också :)

Några av de gamla favoriterna:
Min sång

En sommar utan dig

Godmorgon världen


Engelska var det ju! Ska fortsätta med det och sluta bombardera bloggen med en massa låtar.

Ciao!


skolarbete

Kom hem relativt sent efter gårdagen och tänkte slänga in ett litet inlägg vid halv 12, men av olika orsaker glömdes det bort och jag höll på med annat. Det blev tyvärr inga skor igår, men däremot en brun och vit-randig bikini.
Kanske lite före säsongen, men det gäller ju att vara ute i god tid. När man väl hittar något man vill ha så att säga. Kanske slänger upp en bild på den senare.

Dagen avslutades med god mat hos kusinerna och lite firande. Väl hemma gick jag och lade mig kl 1, en anledning till att jag inte gick upp förän vid halv 11 idag. Men också för att jag kände paniken över allt pluggande som måste göras till den här veckan. Det konstiga är bara att här går det helt okej att skriva, men plugget bara avbryts hela tiden :P

Nu ska jag fortsätta med allt, ha en bra söndag<3

Puss
/Sara


Lördagsshopping

Vaknade för en halvtimme sen när mamma meddelade att vi ska åka iväg lite tidigare än vi tänkt. 11 på förmiddagen, hade hon inte sagt det till mig hade jag fortfarande varit nyvaken då.
Pappa ska tydligen köpa mobil, vilket jag ser helt onödigt eftersom han ändå inte kommer förstå hur man ska använda den. Menmen, vill han ha en så får han väl ge det ett försök.

Senare far vi till min kusin som fyllde 9 år för ett tag sen och firar honom lite. Ska bli kul att träffa kusinerna igen, så himla charmiga. Det är i alla fall planerna för min lördag. Kanske hittar något shoppingfynd på vägen också?

Ett par riktigt söta ballerinaskor från H&M som jag skulle vilja ha till våren & sommaren. Kanske något att satsa på eftersom de bara kostar 149 kr ;)

Puss
/Sara

Fredagkväll

Skar mig nyss på handtaget på kastrullen. Ja faktiskt, man kan skära sig där också! Eller så är det bara jag som är en aning klumpig...
Hm.. kan nog vara så också! Det konstiga var att det kändes ingenting men blod bara forsar från mitt stackars finger. Om ni ville veta alltså.

Nog skrivet om mitt finger.. Det känns som att det här kommer att bli en lite seg fredagkväll. Som vanligt blir det väl lite mys hemma. Jag kan ju ändå bli uppmuntrad av att Solsidan visas sen. Det är ett så himla härlgit program med rolig humor. Synd bara att det inte är längre en en halvtimme.
Men jag har ju faktiskt en uppsjö av inspelade filmer som jag inte har hunnit se och som jag måste se om det ska finnas plats för annat. Kanske ska börja med Stolthet & fördom ikväll?

Vi får se, nu ska jag äta lite kyckling och titta ut på snön och sörja. För ja, nu är det dags för vår eller vadå?

Ett vinterlandskap,  någonstans i Sverige. Har ingen aning om var :P
Vackert eller hur? Men det skulle inte skada med vår.

Från http://fotoakuten.se

/Sara






Too tired to fall asleep

Jag är trött(då jag inte sov mer än 2.5 timmar i natt), har ont i huvudet & är allmänt seg. Därför tänker jag  härmed unna mig en vilostund med lite film, eller i alla fall några inspelade tv-serier. Det är jag värd efter en skoldag med t.ex. bokprat. Vem orkar med det liksom?


 Hittade den här bland sommarbilderna 2008. Måste säga att den blev rätt snygg;)
Lite mörkt och halvläskigt sådär!


keep on walking

Jag känner mig riktigt duktig faktiskt. Har både tagit tag i och gjort lite matte,  är helt klar med källkritiksuppgift och har gjort en PowerPoint om mördare (mördarna i colombine high school massaken). Det är nästan så att jag ska berömma mig själv genom att åka iväg till farfar & farmor nu, och sen lite träning :)

Igår köpte jag också klockan jag ville ha. Här är båda mina just nu :)


Puss
/Sara


freedom

Om man bara har basgrupp är det inte så nödvändigt att ta sig till skolan eftersom själva restiden är fyra gånger så lång som själva lektionen.

Meningen är ju att jag ska plugga hemma, och jag tänkte faktiskt vara duktig och ta tag i det snart... Efter en riktigt god frukost klarar man allt. När man har all tid i världen kan man ju omsorgsfullt passa på att fixa en perfekt frukost<3

Just nu sitter jag i alla fall och glor ut genom fönstret, när solen skiner så här längtar jag efter sommar. Ge mig sommar nu! 


                                      Bilder sommar 2008- Öland<3 
                                                        längtar!
                                 
Puss
/Sara


Desperate housewifes

Nu har jag och matteboken samarbetat lite. Det kändes absolut nödvändigt eftersom lektionen ägnades åt att göra andra viktiga saker. Som att prata t.ex. Då är det ju så lätt att glömma varför man faktiskt ska vara där. Däremot skippar jag de sista talen tills imorn...

Snart är det ju även dags för världens bästa desperata hemmafruar. Det är något som jag gillas skarpt! Jag menar, finns det något härligare program!?
Jag har längtat efter den här starten länge och äntligen är den här, det är ju nästan så att man blir lite uppspelt^^

Puss
/Sara

Avslutar med en låt som jag tror skulle kunna gå långt i ESC om den vinner svenska finalen :)  
 

Den sätter sig på hjärnan direkt!

Header

Hihi! Nu har jag äntligen skaffat en header. Självklart har jag inte gjort den själv på grund av att jag är så oteknisk och för bristen på photoshop. Istället har Maria (various.blogg.se) hjälpt mig. Jag tycker hon har gjort ett jättebra jobb! Den är verkligen snygg!

Träningen gjorde mig på bättre humör, även om jag har ont i hela kroppen. Hej-vältränade-jag! Och sen en glad överraskning hemma :D

Tack Maria!

Puss
/Sara

 


I'm tired of everything

Usch för snön är en bra mening för idag. Nu ska den bort! Jag måste medge att jag älskar snö, men just nu är den bara störande. Tågen fungerar inte, man ska försöka kunna ta sig nånstans och man är blööt när man kommer in.
Självklart skulle jag som är så smart ta en liten genväg på vägen hem till mig idag, genom en skogsdunge. Jag hann gå e t t enda steg innan jag ramlade. Sen kan jag säga att jag hade snö ÖVERALLT. För när man ligger med huvudet i 40 cm snö måste man ta sig upp också, vilket leder till att snön letar sig in överallt. Smart tjej eller vadå?

Dessutom är jag trött på det mesta just nu. Det är nästan så att jag inte orkar med mig själv.  Jag vill bara få slut på skiten, samtidigt som jag faktiskt inte orkar bry mig tillräckligt heller. Det är bara så jobbigt att röra ihop allting och inte känna att man har någon koll...

Nu ska jag i alla fall ner och träna lite, hoppas det känns bättre sen. Träning brukar ju faktiskt hjälpa ibland...



RSS 2.0