My life is sort of a mess

Jag åkte iväg till skolan till slut för att ha matte, utan att varesig ha ätit frukost eller lunch. Det hade jag glömt bort. Det kändes tomt i magen, haha. Dessutom skulle jag ta en tur på stan sen, och eftersom jag var så trött gick jag mest runt och kollade lite utan att köpa något alls faktiskt.

Jag spenderade en massa tid på att fråga i varje butik om de säljer leggings med hälla/halvfot som jag behöver till helgens tävling. Skit också, såklart fanns det inga någonstans.


Stressig vecka

Dålig uppdatering, mycket att göra. Eller nej, rättare sagt ett rörigt huvud som ska försöka komma ihåg allt.

Tre av fyra nätter den här veckan har varit totalt sömnlösa. Från i söndags och i måndags vet jag inte vad det berodde på riktigt, men har som sagt mycket att tänka på just nu så det kan nog vara en anledning.

Igår glömde jag mitt tågkort i träningshallen, lyckat Sara! Det innebar att jag missade fysiken imorse , men som tur är låg det dumma kortet kvar i hallen när jag kom dit ner. Var faktiskt inte säker om jag hade tappat det ute, vilket skulle varit surt som tusan. Speciellt med tanke på att det återstår 1.5 månad innan jag måste ladda kortet igen. Ja, det var väl därför jag inte sov i natt heller.

Med tanke på omständigheterna är jag ovanligt pigg, och håller på att fundera ut vad jag ska tala om på muntliga nationella proven i SvB. Inte helt enkelt det där heller. Man vill ju göra ett bra tal, och framförallt bevisa att man är värd det betyg man strävar efter. Aja, nu ska jag återgå till pluggandet..


Black Swan


Tacos satt fint, riktigt fint. Nu framåt kvällen har jag kollat på Black Swan framför datorn. Verkligen en gripande film som man inte kunde sluta titta på. Ändå blev man lite äcklad av henne, av hennes höga krav på sig själv och sin omgivning som verkar vara sjuk.  Den eviga frågan är, hur långt kan man gå för att nå sin dröm, att bli perfekt? Slutligen vet man inte vad som är verklighet och vad som är Ninas fantasier och känslor.

En helt klart sevärd film i alla fall enligt mig. Gripande, rörande och inte alls som man tänkt sig en film om balett. Inte riktigt rosa ballerinor i en värld av bubbelgum och gosedjur det här, utan en gripande och dramatisk film om konkurrens och krav.


Sista helgen i mars

Under gårdagskvällen drog jag, Baoan, Lina och Jonas (linas kille) och bowlade en stund. Om alla tjejer slog Jonas skulle Lina bjuda på glass. Sagt och gjort, trots att han kom igen väldigt bra i slutet med två strikar i rad. Jag fick glass, så jag var nöjd, haha! ;)

Den sista lördagen i mars har blivit ganska seg. Hade tänkt att man kanske skulle kunna gå på bio eller nåt idag, men det blev inte så. Istället har jag fixat cykeln nu inför cykelsäsongen (så jag slipper gå till tågstationen! :D ), tvättat lite, städat mitt rum, fotat lite utomhus och fixat lite allmänt. Kan vara skönt det också, att faktiskt inte göra någonting viktigt alls. 

Snart blir det tacos här hemma. Och det, det tackar jag verkligen inte nej till!


Snygga tjejer i chokladmask ;) eller?

Bilder från en myskväll hos Jennifer i höstas. Jag saknar den tjejen massor! <3






Väntar på helgen

Imorse kan jag lova att det var svårt att ta sig upp ur sängen! Efter endast 3 dagar i skolan är jag slutkörd, och ändå var jag inte tvungen att gå upp förän nio i onsdags. Det är lite konstigt att jag kan vara så trött. Trots det tvingade jag mig upp, och tog bussen 7.08 till Norrköping.

Vi fick itllbaka fysikproven idag, och jag borde vara nöjd med mitt resultat (som var waaay better än förra gången), men trots det var det lite onödiga fel jag gjorde. Lite surt, men det blir ju bättre. Nästa prov får gå ÄNNU bättre ;)

Vi klarade oss igenom ytterligare ett prov i matte D dessutom på eftermiddagen (utan att somna). Jag hoppas att det gick bra faktiskt. Fast det är en farlig känsla, att tro att något har gått bra. Jag tror i alla fall att jag borde ha fel på 1/3 mvg-uppgifter. Sen har det säkert smugit in sig en del fler fel också. Men det kändes ganska okej överlag :)

Nu vill jag bara sova, och få morgondagens franska avklarad (som jag missade i måndags), och sen åka hem och träna, och sen får vi se vad jag hittar på framåt kvällen.





Första vårdagen

Förvånandsvärt nog så känner jag mig inte ens speciellt sjuk längre. Jag är ju riktigt pigg!

Antagligen är det för att jag ser fram emot träningen imorn och har taggat sen imorse, eller för att ett fysikprov är avklarat (okej, jag inser vad jag skrev fel på nu i efterhand. Men nu glömmer vi det). Eller helt enkelt för att vädret var så varmt och härligt idag. Sånt som har en förmåga att göra allting bättre.

Tryckte i mig en Cornetto Enigma Hallon också. Förvånande? Den var faktiskt god! Hallonströssel, riktigt god hallonsylt och helt enkelt en härlig glass. MEN, enligt min mening kunde man faktiskt ha skippat chokladvåfflan. Kändes inte rätt, våfflor ska inte smaka choklad! Inte våfflan till cornetto i alla fall.


Förhoppningsvis har GB behållt förnuftet till den graden att de inte har chokladvåffla till Cornetto kola-choklad. Någonting måste bryta av. Enligt min åsikt alltså.

Nu ska jag avsluta mina glasstankar och lägga mig och sova, tidigt för en gångs skull.

Natti!


Not that bad after all

Tro det eller ej, det finns faktiskt saker som gör det mindre ovärt att vakna omänskligt tidigt på morgonen.
 P3 Morgon är det jag syftar på. Hur det än låter tycker jag faktiskt att det kan vara ganska intressant haha. Strax innan/efter 6 sände de nämligen ett program där de lät människor ringa in och berätta saker som man faktiskt inte borde kunna lyckas med, men som faktiskt har hänt.

Här kommer några av punkterna som fick min trötta morgon att bli lite piggare. Trots att klockan inte ens hade slagit 7 än.

  • En man kör bil, ska klia sig i rumpan (eeeh?), kör på ett gupp, och bryter fingret!

  • En kvinna ska skynda sig in i bilen, kroppen är inne - huvudet ute, hon slår igen dörren på sitt huvud. Hon svimmar sedan och har fått en rejäl hjärnskakning.
  • En kvinna kan inte hitta golfbollarna. Hon letar runt i garaget (med betonggolv), snubblar på bollen och bryter båda handlederna + näsan.

Det där känns ganska osannolikt att det faktiskt ska hända. Men hur otroligt det än låter så har det ju hänt. Och trots att det är lite sorgligt  och läskgit mitt i allt så kan min humoristiska sida inte låta bli att tycka det är lite roligt också. Första historien fick mig att dö lite, imorse. Bara lite grann :P


När man tänker tillbaka

Insåg nyss att mitt förra inlägg VERKLIGEN innehöll ett ganska onödigt I-landsproblem och var typ hur omoget som helst dessutom. Haha.

Men nu är jag mätt och glad igen. Trots att jag åt fil :)

I-landsproblem

Suck! Jag hade hoppats på att vi skulle äta något gott ikväll (och då kan man ju säga, men laga maten själv då! Men eftersom jag är sjuk tror jag inte resten av familjen skulle uppskatta att få ta del av mina sjukliga baciller :P).

Jag frågade pappa, och det visade sig att han gjort blomkålsmos (som förövrigt är en ganska udda maträtt). Sen får jag frågan "Äter inte du det!?". Nääää, för jag har ju verkligen inte vägrat äta blomkål sen jag var fem år gammal när jag åt alldeles för mycket och spydde upp allt sen.

Mina föräldrar verkar aldrig lära sig.. Suck!

Jag äter fil och flingor istället, det fungerar ju alltid! Och innehåller INTE blomkål!
Att jag åt det till både lunch och frukost är en annan femma..


Inte för att mina misslyckade semla som jag åt på fettisdagen har så mycket med maten i övrig att göra. Men det där är ju ätbart iaf!


Lite hjälp på traven

Trots att fysikplugg är nära på dödligt tråkigt så kan lite musik hjälpa till lite på traven. Här är några av låtarna in min spotifylista som förgyller mina pluggstunder.

The Script - For the first time


Christian Walz - Like Suicide


Regina Spektor - Samson



Armand Mirpour - I am a volcano

Sjuk

Gårdagen spenderades till viss del i träningshallen. Kände mig alldeles lam i hela kroppen men försökte träna så gott det gick. Kändes väl sådär ibland, och jag tror inte direkt det gjorde så mycket nytta.

Idag stannade jag hemma, orkar inte lyfta en kroppsdel och har väldans ont i huvudet och i hela kroppen. Har inte kollat om jag har feber, men misstänker att jag nog har det i alla fall. I vilket fall osm helst skulle jag inte orkat ta mig till skolan och genomföra två bokprat, ett på franska och ett på engelska. När jag dessutom låter helt snörvlande.

Ska försöka ta tag i pluggandet ändå, och plugga på inför morgondagens fysik. Kan behövas känner jag :)

Jag laddar upp och är frisk tills imorn istället, och på onsdag är jag absolut frisk. För då ska jag träna, och faktiskt orka med att göra en riktigt bra träning också :D


Lite ändrade planer

Det blev ingen bowling, alla banor var fullbokade. Lite otur faktiskt. Jag var på mitt tävlingshumör idag.

Inte för att jag skulle kunnat jubla om jag vunnit (okej, det där var inte så troligt), eftersom jag vaknade imorse och fick knappt fram ett ljud. Låter närmast som en kille i målbrottet just när jag är typ väldigt hes men försöker prata som vanligt.

För att återgå till det jag nyss skrev om så åkte vi hem och kollade på film istället. Inte föra tt jag kommer ihåg vad den heter. Men den var faktiskt inte alltför dålig. En skräckis av något slag. Och jag hoppade till ett par gånger (inte så många skrik den här gången ;) )

Nu är jag i alla fall hemma och ska försöka ta tag i mitt liv. Det vill säga att gå och lägga mig innan 12. För imorn ska jag upp 9 för att plugga. Vilket liv jag har alltså :P


That's what friends are for

Gårdagen spenderades till viss del i träningshallen för fristående. Kändes helt okej. Vi gick även in i nya hallen för att köra lite, men jag kan nog säga att det inte riktigt var min dag. Ingenting fungerade. Så vi glömmer det lite och satsar på morgondagens träning!

Snart ska jag iväg och handla med pappa (för att jag fortfarande tycker att det är kul att springa runt i mataffärer haha). Framåt kvällen blir det troligtvis bowlingtime med mina favoritbrudar. Härligt!
Hihi! Söt bild på brudarna eller vadå? Tagen av baoans kamera (självutlösare) strax innan skolstarten i höstas :)
Symboliserar mig ganska fint tycker jag, speciellt med den fina tröjan jag lånade av Lina..






I can smile 'cause you're not here

Hela eftermiddagen har jag stört mig på att msn inte fungerar. Inga meddelanden kommer fram, så till slut jag jag upp efter en massa logga in-logga ut-sessioner för att försöka lösa problemet.

Annars har jag spenderat lite tid åt att göra franskan tills imorn (och jag kommer vara ganska värdelöst dålig! :P), och nu ska jag sova. För det är inte riktigt hållbart att vakna 20 minuter innan man senaste måste åka för att hinna till tåget. Var försvann mina goda sömnvanor!?


Delar en liten låt med er framåt kvällen, och ni som är uppmärksamma hör att det även är introlåten till Solsidan. Ett av världens härligaste program. Låten i sin helhet är inte alltför dum heller, faktiskt riktigt bra.

Salem Al Fakir - I'm so happy
 


Push yourself to the limit,

Var på träning nyss. Kändes helt okej tycker jag. Det är tur att vår älskade tränare kan bli lite sur på mig ibland. Det behövdes verkligen kände jag. Fick till en helt okej flickis salto i alla fall. För att bli mer säker måste jag pressa mig själv lite extra just nu..

Nervositeten börjar infinna sig inför vår göteborgstävling dessutom. Bara två och en halv vecka kvar. Självklart längtar jag en massa också, för det brukar bli galet roligt! Men ja, nervös är jag redan nu. Och tror inte riktigt att det kommer bli bättre, utan snarare fler sömnlösa nätter. För det här med riktig nervositet har jag aldrig varit bra på att klara av.






Spring is in the air

Att gå upp 5.45 för att ha temadag i skolan kändes inte speciellt lockande, men jag pallrade mig till slut.
Något som jag ångrar nu i efterhand. Lite sömn skulle suttit fint faktiskt. Speciellt när vi bara hade temadag. Aja, jag var duktig och var där i alla fall. Jag fick ju en skön  promenad hem från tågstationen och passade på att köpa en glass, Filur den här gången. Helt okej glass som inte alls smakar apelsin, haha. Men den fungerar ganska väl ändå ;)

Det känns verkligen att våren är kommen (eller i alla fall på väg med stormsteg), trots att en del av snön fortfarande ligger kvar på marken. Solen skiner, gatorna börjar sopas och det är fortfarande ljust ute när klockan är efter 18. Härligt!










y'(x)= -sin x

Nu har jag suttit med matteboken i lite mer än 4 timmar. Galet! Och ändå har jag inte gjort mer än två relativt korta föreläsningar.Just nu snurrar Sin och Cos runt i mitt huvud tillsammans med derivator och grafer. 
'
Jag ligger i alla fall bara en ynka föreläsning efter, och knappt det. För nästa föreläsning äger inte rum förän på torsdag. Det känns lite skönt faktiskt.


När ångesten smyger sig på

Igår pluggade jag franska till halv två. Eller rättare sagt läste ett halvt kapitel i "Maigret tend un píège" (som jag dessutom inte visste vad det betydde förän igår kväll/natt :P).

Ni vet den här panikångestkänslan, när den har smugit sig på (speciellt när man ligger efter). Då spelar det ingen roll vilken tid på dygnet det är, då måste man göra någonting åt den. Det är det här med att känna sig misslyckad som ger mig panik. Trots att jag faktiskt lärt mig att man inte kan känna så varje gång man får vg på ett prov/inlämning har jag fortfarande svårt för det. Oavsett hur mycket jag inte vill bry mig så gör jag det ändå konstigt nog. 

VG är inte att misslyckas på en fläck egentligen. Nä, men är man perfektionist (konstant) och har mvg som betygsmål så är det svårt att acceptera. För mig är det svårt i alla fall.

Nu ska jag läsa ännu några sidor i boken, efter det kan jag laga lite lunch. Pannkakor blir det, som för det mesta. Jag måste seriöst ta lära mig lite nya recept ;)


Någonting positivt just nu är ju att våren är på väg, med stormsteg :) Blå himmel och soligt väder, härligt!









Pretty woman walking down the street

Kvällen blev precis som planerat. Pretty Woman gick på 5:an, och att det var länge sen jag såg den sist märktes.

Den filmen är vacker och fin på alla vis. En tår letar sig alltid fram i ögonvrån efter ett tag. Jag gillar den alltså, mycket, trots att man blir lite känslomässigt påverkad sådär.


Om man sover länge får man inget vettigt gjort

Det här med att sova bort halva dagar är jag ganska bra på. Trots att jag inte gick och lade mig så värst sent igår är det inte helt omöjligt att sova till 12. Elva timmars sömn, det är nästan för mycket faktiskt. Fast skönt! Så otroligt skönt.

 Klockan 4 var det utbildning(snarare en genomgång) i nya hallen hur redskapen ska användas och så vidare. Det slutade med vetskapen att jag måste införskaffa mig ett hårband , eftersom hårnålar kan repa groparna. Hm, vi får väl se om jag besöker stan antingen på tisdag eftermiddag eller onsdag förmiddag. Imorn är jag i alla fall ledig, igen. Och då kommer jag sova, antagligen.

Men nu ska jag tillbringa kvällen framför en söndagsfilm. Pretty Woman låter lite lockande på kanal 5. Låter ganska bra när det inte finns någon wallander ;)

'Cause I know it's possible

Eric Saade vann melodifestivalen 2011. Förvånande? Inte ett dugg.

Låten i sig är faktiskt bra, enligt mig alltså. Dock skulle han ha kunnat skippa texten. Hans utseende lägga till några pluspoäng, i alla falll ;) Så, jag är mer nöjd över resultatet än jag var förra året.

Skönt att Danny inte vann. En sån tråkig låt, som visserligen är något av en härlig partylåt. Men i eurovision, njaa.  Om jag skulle kollat  skulle det vara en sån låt jag gått och hämtat mer popcorn under. Bara för att den är så enformig och inte tillför något nytt. Ja, det är min åsikt.

Att Linda Bengtzing fick så få röster av folket var riktigt förvånande, för jag gillar faktiskt den låten. Det skulle vara intressant att skicka henne till Tyskland. Ett litet experiment sådär. För hennes låt får mig att bli glad. Eller rättare sagt, hennes energi på scen får mig att bli glad. Varför skulle då andra inte bli glada av den!?


Melodifestivalskväll

Ikväll går årets final i melodifestivalen. Efter alla mina år (ja, så många som 17 alltså) så gillar jag det fortfarande. Okej, ibland är det aning töntigt upplägg och en del av låtarna håller inte högsta klass. Men jag gillar det ändå, och jag ska avnjuta kvällen framför tv-rutan med en stor popcornskål och Baoan som sällskap. Blir nog ganska bra, det hoppas jag på.

I skillnad mot tidigare år har jag inte en bestämd uppfattning om vem som borde vinna, eller vem som har störst chans. Det blir en överraskning alltså. Jag kanske till och med slänger iväg en röst på den låt som är mest värdig ikväll, om jag får lust vill säga ;)







Gymnastikförmiddag

Har varit nere och haft lite klubbmästerskap med gymnastiken. Eller ja, jag var ju inte med. Men jag passade och "dömde" lite.

Den här superhärliga rambilden fick jag från min tränare igår kväll, från kalmarlägret 2010. Ja, det fanns en tom ram där, haha. Vilka minnen! ;)

Dessutom är handståendebilden (på hela laget) från träningen i onsdags.


HAHA, man kan inte se på den här utan att skratta lite smått. Så himla skön ju!


Vårat härliga lag :)

I Am A Vulcano

Det har blivit ett litet blogguppehåll, omedvetet. Det har helt enkelt blivit lite fullt upp. I onsdags tränade jag, och enligt mig gjorde vi en ganska bra träning, lite bilder kommer upp snart.

Igår somnade jag framåt 5-tiden och sov nog minst 2 timmar. Kände mig inte alls på topp och var bombsäker på att jag skulle vakna med feber idag. Som tur var blev det inte så, jag var pigg som en mört imorse. Om man räknar klockan 11 som morgon är ju en annan sak!? ;)

Jag och mor min tog en liten promenix och jag passade på att äta min andra Daim Päron på två dagar. Jag är såld på riktigt! Den är en riktig liten goding, och det skulle inte vara helt fel med en ny just nu. Drog senare iväg på träning som kändes sådär, och kvällen i allmänt verkar bli seg.

Johan frågade om jag ville med på chillfest ikväll, och visst var jag riktigt sugen, men sen så insåg jag att de skulle vara i blacka (ligger en bit utanför norrköping), och jag måste vara i stan klockan halv 10 imorn bitti. En ekvation som inte går ihop sig alls. Tråkigt, men jag får väl försöka göra det bästa av situationen.

Om jag inte minns fel ligger det lite hallonsorbet i frysen som bara väntar på att ätas upp. Isf kan jag nog tänka mig att sätta mig i tv-soffan, faktiskt.





GB lanserar 2011

Våren är snart kommen, och äntligen har GB lanserat årets glassnyheter. Gissa om jag är exalterad och vill testa alla nya sorter!?

Enligt min mening finns en del nya potentiella favoriter, och jag skulle redan ikväll kunna springa iväg till närmaste affär som har nyheterna och införskaffa mig lite provmaterial. Sånt är ju viktigt. Men med tanke på att jag redan ätit semla idag tror jag glassen får vänta lite, tråkigt nog.

Vilka av de nya smakerna tilltalar mig då?


Daim Pear Dream:
ÅH, redan när jag såg den här fick jag flashbacks till en glass som såldes från Åhusglass för ett antal år sedan med världens mest underbara päronsmak och chokladtrippel. Denna låter som en sån, fast lite förbättrad med daimkulor i dessutom. Både fruktglass och choklad i samma strut, dessutom med dajmkulor. Jag är redan såld på den!

Happy me, Happy you
En ganska enkel glass med choklad, sylt och vaniljglass. Inga konstiga påhitt, bara en glass
som passar till det mesta. Känns lite som den gamla cornetto jordgubb, fast utan kexet. Borde vara god, verkar som en sån glass man väljer gång på gång utan närmare anledning.


Cornetto Enigma Hallon

Lite tråkigt att en av mina gamla godingar, cornetto jordgubb, men den här låter inte alltför dum den heller faktiskt. Lite nytänkande, hallon (<3) och ett roligare utseende. Kan nog bli en riktig liten goding tror jag!

Filur
Hehe, kommer ihåg den här från förr då den såldes i flerpack. Gullig glass med apelsinsmak, fast ändå ingenting speciellt. Kostar den ynka 6 kronor som piggelin är det verkligen värt de där ynka kronorna. Annars, blir det nog en glass som köps i brist på annat.


Solero Fruit Ice Orange
Förra årets variant med ananas blev en riktig favorit för min del. Riktiga ananasbitar är ju smaskigt. När det kommer till apelsinbitar låter det inte lika roligt, men kan tänka mig att det kan bli en fin sommarglass ändå på stranden.

Magnum Ghana
Ännu en glass fylld med hasselnötsglass. Chokladen är dessutom rättvisemärkt eller liknande. Bra intiativ, men ännu en hasselnötsglass. Nja, tippar inte på en superhit. Det fungerar nog, men det blir ingen storfavorit.


Ninja Star
Fyra glassar i en förpackning. Vem orkar öppna fyra miniglassar? Isglassar med fyra olika smaker. Verkar inte vara något speciellt, antagligen en glass jag aldrig kommer köpa. Speciellt eftersom priset för såna här glassar med en massa förpackningar kommer att kosta mycket för ingenting.

Twister Fruit
Osäker, vet inte riktigt vad jag ska säga. Antingen blir det en flopp, eller kanske slår den ut sin föregångare? Det återstår att se, lite smått spännande låter den i alla fall.


Cornetto Enigma Hasselnöt
En hasselnötsglass till. I cornettoform. Kan bli en flopp den också, inga överflödiga kommentarer. Vi väntar och ser.

Cornetto Enigma Choklad & Kola
Säkert en riktigt bra glass om man älskar choklad. Men för min del står inte chokladglassarna högst på listan över de jag vill smaka. Lite lockande låter den i alla fall, om inte annat väldigt mättande.








Årets feta tisdag - fettisdagen

Idag när jag vaknade kände jag att idag är det en perfekt semledag. Passande att det då ska vara fettisdagen då ;)

I affären letade jag förtvivlat efter mina älskade vaniljsemlor, som det sedan visade sig att det inte fanns några av. Just idag, på fettisdag. Istället köpte jag hem färdiga semlebullar som jag ska göra i ordning här hemma. Med sylt istället för mandelmassa såklart. Nu ska det frossas!



Time is running

Idag är det måndag och imorn är det tisdag. Vilken bra slutsats, inte sant!? I alla fall om man inte har en enda lektion och kan sova hur länge man vill imorn.  Sen att dessutom vi enbart går i skolan onsdag-torsdag, för att sedan ha studiedag på fredag.

Inte nog med det, på måndag har vi hemstudiedag. Så det blir en långhelg. Inte konstigt att tiden flyger iväg.

Dessutom fick jag reda på att jag fick  svaga mvg-kvaliteter på min romananalys (eeh, som vi skrev typ vecka 3 eller nåt), vilket jag är ganska nöjd med. Speciellt då jag satt kvar i 1 timme och 15 minuter av 3 timmar och gick därifrån för att jag inte orkade skriva mer, man får ju kramp i handen. Då kändes det ganska bra, faktiskt.







ÄNTLIGEN!!


Nu är det som vi har väntat på så länge klart, katrineholms egna gymnastikhall. Efter att inflyttningsdatumet har skjutits upp gång på gång har vi nu avverkat den första träningen. Underbart!!

Alla redskap bara ligger och väntar på att man ska komma och testa. Ingen mer framplockning av tumblinggolv, fler tampettuppställningar, nedbyggda trampoliner och en trampolintrack. Kan det bli bättre!?

Åh vad härligt det var att träna där inne! Om man bortser från den bristande ventilationen (som antagligen beror på att hallen har varit proppad hela dagen när andra gymnaster hade träningsläger.), så var det alldeles
underbart. Det sitter alltså en otroligt lycklig tjej här som önskar att det inte vore så långt till onsdag!


Det blev inga bilder från själva träningen, det glömde jag bort. Jag var fullt upptagen med att testa redskapen och njuta av den nya hallen ;)






Min söndag

Hade en trevlig kväll igår med ett litet mindre trevligt slut. På väg hem halkade jag och skrapade upp handen. Förra gången jag gjorde samma sak var exakt 1 år och 10 dagar sen, och då tog det flera veckor att läka ordentligt. Lite typiskt såklart, men kanske inte så farligt i alla fall. Kunde ju bli mycket värre. Dessutom är det ju högerhanden, vilekt är ganska skickligt när man är vänsterhänt ;)

Senare ska jag iväg och träna i NYA HALLEN! Jag längtar såååå myyycket! Det är typ det jag lever för idag och städar som en tok bara för att jag är glad. Jag vill hoppa och testa alla redskap. Min hand pallar det såklart, jag övar att pressa den mot bordet för att vänja den. Haha.  


Angelica i en pik


I want, I need

Tog en tur på stan idag i hålan, och kom hem med lite nya plagg. Det kändes verkligen behövligt eftersom mina morgonar praktiskt taget enbart består av att rota igenom garderoben för att hitta något dugligt att ha på mig. Och att jag dessutom har en förmåga att nöta sönder mina jeans så att de håller ungefär i 3 månader. Men det, ja det är mitt eget fel, eftersom jag gått upp i vikt de senaste åren. Så ja, det är lite av mitt eget fel. För att lösa problemet köper jag evigt nya byxor, och denna gång blev det ett par ljusa jeans från Crocker (JC). Dessutom fick jag med mig en kort tröja från JC samt ett spetslinne från H&M. Nöjd tjej, ganska sådär! ;)

Nu ska jag åka till Lina och äta med henne, sen så kommer Baoan dit och vi får väl se lite vad vi hittar på.

Ciao!


Pas un choix facile

Idag har jag gjort ett ångestfyllt val. En himla massa ångestkänslor blandat med stress gjorde det hela inte alltför enkelt. Till slut valde jag efter en massa velande att läsa Engelska C och Matte H istället för samhällsblocket bestående av Svenska C, Psykologi och filosofi A. Jag skulle gärna valt alla kurserna (bara för att jag vill vara förberedd på ALLT), men när man redan måste uttöka programmet känns det ovärt, och dessutom ska man ju orka läsa alla kurser också. Dessutom kan det ju vara trevligt att ha ett liv utanför skolan också.

Mina valbara kurser blev till slut:

Franska 5
Engelska C (jag kommer att faila så stort!)
Matte E
Matte H
Foto A
Bioteknologi (breddning biologi, som handlar om att klona en gen
)


Här framöver kommer jag ångra mig, varje dag, att jag valde engelskan. Min engelsklärare säger att det är tufft att klara av den, speciellt med ett högt betygsmål. Dessutom ska jag på sidan om det läsa ännu en svår språkkurs i franska. Sedan på det kommer jag ha min lärare i biologi och kemi, och jag som tyckte A-kursen var krävande (rejäl underdrift såklart), hur kommer jag då känna om B-kursen?

Jag kommer att dö, klart slut varulvstjut!

Istället för att forsätta oroa mig över detta tar jag nu helg, som vanligt när det är helg på ingång (såklart:P)


Idrebilder

Idre 2011


Glad tjej i beredd att ge sig iväg ner för backarna :)






Man slapp i alla fall frysa, när det var 34 grader inomhus efter att vi eldat. Haha.



Lillkusinen vill gärna vara med på kort hon också! :)


Before it has even started

Louise och jag fick skjuts av pappa till Norrköping idag. Innan vi ens suttit på bussen på väg hem hade vi konstaterat att vi tröttnat på bussersättningar. Haha. Bara att prata om att åka buss gör mig sömnig. Och då är det nästan fyra månader kvar tills tågen går igen.
Antar att man vänjer sig efter ett tag, men just nu så känns det lite surt att behöva komma hem halv 3 då man slutar strax efter 12. En timme hit och dit (mot vad jag vanligen är hemma) kan man tänka, men det är ganska mycket. Jag missar ju min mysiga lunchstund hemma, haha. Mat är ju halva mitt liv, nästan.

Vi fick ut matteproven idag innan jag åkte hem (och kom hem sent) , kändes ännu mer surt att de poängen som jag hade missat på var en massa slarvande. Så blir det när tiden är knapp och man är superstressad. Men det är ingen idé att klaga antar jag, bara att försöka ta ikapp det jag ligger efter och satsa på det stora projektprovet istället.





Hittade en bild från i somras, med mitt långa solblekta hår.


RSS 2.0