Sömnlös

Efter ca 5 och en halvtimmes sömn var det bara att gå upp imorse och förbereda sig för kursen. Nu är jag lite seg i kroppen, och i huvudet med för den delen. Det känns v e r k l i g e n att man har passat hela tiden och det har varit väldigt givande :)

Plugget som jag totalt har struntat i under veckan är det kanske dags att ta tag i nu. Det närmaste plugg jag har gjort är att skriva tre halvtaskiga meningar på engelska som jag ändå inte kommer att använda... Så det är bara att ta sig i kragen, om jag orkar...


Puss
/Sara


Tumbling & allt annat...

Kom alldeles nyss hem från en fullspäckad kursdag på tumbling. Om jag får säga det själv är det faktiskt riktigt roligt och lärorikt. Jag gillar det helt enkelt! Bland annat en helt ny passningsteknik på flickis fick vi lära oss, som faktiskt visade sig vara riktigt bra i slutändan.

Nu ikväll blir den lite lördagsmys med sista deltävlingen i melodifestivalen och lite annat smått och gott. Får se till att lägga mig tidigt, ska faktiskt upp o u t h ä r d l i g t tidigt imorn. Vi samlas kl halv 9 och därför måste jag gå upp vid sju. Puuh! Sista dagen på lovet alltså... Får se hur trött jag är på måndag sen bara.


Åååh! Jag längtar så till mitt glassförbud är över och jag får smaka denna lilla goding :)


Lycklig tjej

Jag insåg nyss att årets glassnyheter från GB släpps idag och enligt mig finns det en hel del lovande nya sorter som måste testas. Gamla klassiker som Magnum och cornetto har än en gång fått efterföljare som ska leva upp till dess föregångare. Här nedan kommer lite av mina förväntningar skrivas. Bilderna kommer från glasskoll.se.

Ben & Jerry's Peanut Butter Cookie Dough - En glass som borde bli en storhit, jag menar även om priset är i högsta laget (ca 26kr) så verkar den helt underbar! Vem gillar inte Ben & jerry's?
Magnum temptation fruit - Antagligen en av mina egna personliga favoriter som det ser ut just nu. Choklad+frukt är exakt den kombinationen som är som bäst. Det brukar fungera svalkande till en varm dag eller bara njutning till filmmys. Måste provas!
Magnum golden Hazelnut- Inte helt en nykomling då den faktiskt fanns på glasskartan för några år sedan under ett annat namn. En härlig nätig smak, dock väldigt mastig som gör att det faktiskt är svårt att äta för mycket.
Magnum Gold - Gulaktig choklad på utsidan och troligtvis kola inuti? En aning mystiskt kanske? Vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, men kola och vaniljglass brukar gå hem för de flesta. Kanske ingen supersuccé, men den verkar värd att testa i alla fall.
Cornetto bröllopsstrut: En glass som verkar väldigt mastig och sägs enligt Glasspanelen vara dubbelt så stor som en vanlig cornetto. Med massor av kola, choklad och nötter. Kanske inte det bästa en varm sommardag, men den verkar god. En glass som är svår att avgöra innan.

Ice cool guitar- En barnglass med smak av choklad och vanilj. Kanske något för mindre barn, men ingenting man hoppar högt över i själva smakerna. Verkar inte vara något speciellt.
Crazy gum- Usch! säger jag bara. En ful glass med äckligt tuggummi. Glassar med tuggummi är aldrig någon succé coh troligtvis är inte den här något undantag
Solero Pineapple-
En glass för en varm sommardag verkar det vara. Speciellt om man älskar ananas kommer den nog antagligen att bli perfekt. Det plus ett billigt pris (ca10kr) gör det till en ny sommarklassiker.


Så det här blev ett långt inlägg med glassförväntningar, vi får väl så om de uppfylls :)

Puss
/Sara


sjusovarn

Vaknade halv 12 idag, alldeles för sent för min räkning, men är man trött så är man. Dagen är planerad till att åka till Sandra och se på film. Det blir perfekt eftersom vi inte har träffats på länge nu :( Jag saknar henne, men ändå har alla så fullt upp hela tiden att det blir svårt att få tid att träffas. Idag finns det äntligen tid och det måste man ju uttnnyttja.

Puss
/Sara


Jag dör av hunger!

Okej, inte riktigt, men h u n g r i g är jag. Det underliga är att ingen annan i min familj är det, så de tycker att bokrea och att hämta min käre bror är viktigare än att äta vid en lämplig tidpunkt (observera mitt fina språk, lämplig

Då skulle man kunna inflika att eftersom jag är så hungrig och inte de skulle jag kunna laga mat själv, men icke! :P
Då väntar jag faktiskt hellre!

Får lyssna lite på musik medan jag hungrar ihjäl:

Årets låt i ESC från Norge? Bättre eller sämre än förra årets succé?

Be good to me

eller?

Fairytale


Skulle nog själv säga att fairytale är en perfekt ESC-låt, jag menar den vann ju! Den andra är också skön, men kanske passar i andra sammanhang :)

Puss
/Sara

Långträning

Kom hem för ett tag sen och är verkligen helt slutkörd efter 5 timmars gymnastikträning. Eller, om jag ska vara helt ärlig fyra, den femte gick ju åt till att äta. Man får ju liksom inte tro att vi är så seriösa att vi orkar 5 timmar på raken:P

Det gick faktiskt rätt bra, vilket har resulterat i lite ömma handleder och början till lite träningsvärk, men det var det värt. Man blir lite peppad av att träna så länge, och man känner verkligen inte efter hur trött man är ju längre tiden går. Vilket är bra, om man ska komma nån vart ^^

Träningsvärken sätter sig i magen, antagligen efter alltför många flickisar. Då märker man ju vilken smidig och vältränad gymnast jag är^^
-> Bild från kalmar 2008, observera mina fina fötter ^^

Jag borde kanske inte ens nämna att jag försov mig till en halvtimme innan träningen började. Därför insåg jag att det inte räcker att ställa in väckarklockan, man måste liksom trycka på ON också.

Aja, nu kanske jag ska gå och göra någon nytta. Läxor som jag faktiskt struntat i totalt under lovet låter som en bra idé, men vi får se om jag orkar!

Puss
/Sara




Myskväll

Kvällen förgylls av en massa musik och lite sköna tv-serier som 90210- det var ju liksom länge sen man hade tid att se alla inspelade program, så det är bäst att passa på :)

Dagens låt/ Kvällens låt: KE$HA - TiK ToK
 


suck...

Blogg.se har inte fungerat på hela dagen. Men det känns verkligen inte som att det är bara nu det är problem, utan för deet mesta... Så därför har jag inte tagit till att skriva ett inlägg förän nu.

Idag har jag i alla fall mest slappat. Lite lunch hos farmor, lite tv och till slut lite träning. Kände mig faktiskt ganska seg idag. Var kanske lite omotiverad, men det fungerade helt okej ändå, i alla fall framåt slutet. Det brukar ju vara så, att när man äntligen känner att det går okej, då har redan träningen sprungit i väg^^
Hm... menar nog att TIDEN har sprungit iväg, haha det kan bli lite illa annars :P

Laddar ikväll för långträning imorn. Jag gillar att träna länge! Däremot gäller det att gå upp innan halv 9, hur ska det gå?


Dancing in the dark

Ååh! Råkade av misstag komma fram till den här låten. En låt som jag verkligen älskade och närmast spelade sönder då den var ny och nu typ två år senare är den sådär speciellt vacker och bra igen.

Det brukar ju vara så, att låtar som man tidigare lyssnat mycket på och sedan tar ett uppehåll brukar vara lika bra som från början om man ger det lite tid liksom.

Dagens låt: Dancing in the dark - Jessy

Klocklös

Emma och jag bestämde oss för att ta en liten tur till Norrköping idag. Däremot tror jag att jag förföljs av otur. Tåget var från början nästan två timmar försenat, men vi kom iväg till slut. Tåget stannade inte en enda gång på vägen, imponerande eller vad? :P

I centrum gick vi direkt till New Yorker. Jag har sen i fredags bestämt mig för att köpa en till klocka, i silver den här gången så att det alltid passar liksom. Den var så perfekt, ett bra pris och bara helt perfekt. Varför vet jag inte, men jag bestämde mig för att köpa den senare, innan vi åkte hem (dumt beslut kanske?). Bara det att när vi kom tillbaka några timmar senare var ALLA smycken borta, skulle komma tillbaka torsdag.

Mobilbild tagen när jag hade lite bråttom i fredags...

Typiskt mig alltså, måste varit något tecken på att jag inte borde skjuta upp saker till skillnad mot Emma som faktiskt köpte den direkt ^^ Nu sitter jag här, utan klocka, men dagen var värd iaf :) Jag hade ju kul! Fast det skulle vara ännu bättre med klocka:P

Puss
/Sara



Glass 2010

I den här vinterkylan håller jag på att drömma om glass och sommar. Visst, glass kan man lika gärna äta nu, men det är ju i vår och sommar alla nya sorter ska testas.

Har precis kollat in Sia´s nya glasskarta som ser lovande ut och likadant med den från diplom IS. Plopp-strut från Sia låter faktiskt riktigt gott, speciellt om man älskar plopp.  Hann aldrig smaka centerstruten från Hemglass förra året, men den fick många lovord, så därför hoppas jag att den här är liknande, även om center är godare ;D

Det enda dåliga med det nya glassåret är att gammal glass försvinner, ja inte gammal i den meningen, utan klassiker som man faktiskt inte klarar sig utan. Och det är ju synd, man tröttnar ju liksom INTE på glass.

 


Hm.. Vilken ser bäst ut? Tänker inte räkna upp mina favoriter, det blir alldeles för många, men det finns vissa spännande sorter.

Antar att jag låter lite galen, men det är jag nog också. Glass är ju min passion, det är så underbart gott :)

Puss
/Sara

Tidsoptimist kanske?

Tänkte nyss på att föregående inlägg verkligen visar vilken tidsoptimist jag är. Jag känner att det inte fungerar att hinna baka (och allt som hör till det), laga mat och äta samt byta om på en och en halvtimme. Så jag fick skippa bakandet, men det går ju alltid att ta igen en annan dag.

Nu tänker jag på hur jag ska tillbringa kvällen. Det går ju inte att gå och lägga sig sen vid 11 eller nåt, det är ju faktiskt lov! :P Bäst att passa på att vara vaken liksom ^^ Däremot kanske det inte är så smart med tanke på att jag faktiskt ska upp 7 imorn. Men ca 4 timmars sömn är väl okej? :P

/Sara


Flickan som lekte med elden

Äntligen har jag tagit mig tid att se den! Och det var värt det, även om jag faktiskt hoppade til i soffan ett antal gånger. Kan däremot inte riktigt avgöra om den är bättre än ettan (Män som hatar kvinnor), tror att de är ungefär jämnlika. Så om man faktiskt har sett ettan borde man fortsätta med tvåan.

Nu ska jag ta och baka lite tror jag, innan jag beger mig iväg på lite friståendeträning. Chokladmuffins får det bli, fast jag vill liksom bara göra dem:) Men det brukar aldrig vara svårt att få någon att offra sig :P

Puss
/Sara

My sister's keeper

Äntligen hittade jag en hemsida där jag kan se My sister's keeper gratis. Jag läste boken på engelska under jullovet och eftersom den var så fantastiskt bra och gripande kände jag att jag är tvungen att se filmen.

Den handlar om en familj där den äldsta dottern har leukemi och deras enda val för att få Kate att överleva är att göra ett såkallat "designerbarn" som kan vara donator åt sin syster. Anna föds och blir Kates vän och anledningen till att hon överlever, men en dag är hon trött på vad hon behöver offra. Hon genomför en stämning mot sin familj för att slippa vara donator, även om det kan leda till svåra konsekvenser.

Boken är fantastisk, och filmen återstår att se.

Puss
/Sara

Söndagsmorgon

Gick och la mig så sent som 2.00 inatt. Orkade verkligen inte gå upp för trappan, så jag stannade här nere och såg på film och satt lite vid datorn. Så nu är de här vanorna igång igen, det vill säga sena nätter och sena morgonar... Men jag har ju lov.

Idag fyller Baoan 17 år! Så Grattis till henne ;) Jag hoppas att jag får träffa henne och fira henne lite också


En låt från melodifestivalen för några år sedan, rätt fin faktiskt.
Dagens låt: Marie Lindberg -Trying to recall

Melodifestival

Det blev en tur på stan och även liten mat på Coffee & lounge i centrum. Riktigt gott var det :) Emma och jag fortsatte med en film och sen melodifestivalen och umgicks lite. Jag måste även tillägga att jag haft en riktigt bra dag och melodifestival.

Ojoj!  Det var verkligen ett riktigt bra startfält i dagens tävling. Mycket jämnt, och även om jag till en början trodde mest på förhandsfavoriterna Darin och Alcazar blev jag fast till låten Timotej - Kom. Om jag ska vara ärlig är det en låt jag skulle kunna se ta hem allting, samtidigt som den faktiskt är rätt catchy och sätter sig på hjärnan direkt.

Blev rätt glad att de gick vidare direkt till finalen, även om  jag gärna även hade sett Alcazar där. Kanske istället för Darin. Elin Lanto hade också ett starkt bidrag.

Sen får vi väl se hur det går i finalen, men hittills måste jag nog säga att ibland dem som är direktkvalificerade tycker jag att Salem Al Fakir, Erik Saade och Timotej är de som ligger bäst till.

/Sara


Imponerande

Vaknade halv 10 idag, riktigt imponerande med tanke på att jag var helt utslagen igår kväll strax efter 11. Nu tänkte jag börja lovet med att ta en liten tur på stan i det här ovädret. Emma får följa med och hålla mig sällskap och sen får vi se vad vi hittar på. Man kan ju inte bara sitta hemma och lata liksom ;)


Dagens låt:


Puss
/Sara

myskväll


Kollade precis på Solsidan och fortsatte sen med att titta på första avsnittet av Vampire Diaries. Rätt så likt twilight på en hel del ställen, men antagligen har idén till serien kommit därifrån också, när twilight blev så pass känt. Det brukar ju vara så att man "härmar" en succéserie/film/bok. Men originalet kommer alltid att vara det b ä s t a.

Kan i alla fall rekommendera serien, den är helt okej underhållning ändå! Av vad man kan döma av det första avsnitttet vill säga.

Puss
/Sara


LOOV!

Hemma efter träningen och har precis insett att det faktiskt är lov. Helt underbart! Att jag sträckte benet på två ställen på träningen gör knappt något, jag är absolut glad ändå. Det finns så mycket jag vill hinna med, vilket jag inte kommer att göra.

Det är ju det värsta med en veckas lov, det går så otroligt fort. Innan det hinner börja är det slut och dags med tidiga morgonar och en massa skolarbete... Men, det bästa är nog att njuta av lovet så mycket det går och bara hitta på en massa saker. Så tänker i alla fall jag göra ;)

Puss
/Sara


Glee

Tycker verkligen att dagens avsnitt var en aning sorgligt. Bland annat för att jag tycker synd om Will's fru, även om hon tidigare gjorde ett nästan oförlåtligt fel genom att ljuga om sin graviditet. Samtidigt som Will måste sluta i Glee, allt på grund av ett bråk.¨
Åhh, längtar redan efter nästa avsnitt!

Dagens låt: Don't stop believin' - Glee Cast


1 dag kvar

Då är det torsdag igen då. En dag kvar, sen är det efterlängtade lovet här! Känns verkligen välbehövligt, även om jag troligtvis inte kommer att vila så mycket. Skolan känns bara så otroligt j o b b i g just nu, så att få en paus från den räcker gott och väl.

På tal om skola tror jag faktiskt att jag klarade dansuppvisningen idag. Om jag inte har tagit helt fel alltså.
 Haha bilden från igår stämmer rätt bra in på mig idag. Därför ska man INTE dansa Polka i strumpor, men till mitt försvar är det ju kallt på golven :P  Mina stackars fötter får utstå så mycket annat här hemma i hallen...

Snart ska jag äta kycklinggryta också, så det känns ändå som om min dag har varit helt okej. Om vi utelämnar att jag håller på att bli förkyld igen vill säga...

Puss
/Sara


Snart lov!

Nu kan man officiellt säga att lovet är på ingång! Det är ju bara två dagar kvar, och dessutom känns det inte som att fredagen kommer att bli så krävande. Och det gör inte mig nånting, inte alls ;)

De sista dagarna i skolan blir det bland annat dansuppvisning på idrotten, som det så fint kallas. Betygssättning på dans rättare sagt! Hoppas det går någorlunda okej med tanke på min bristande taktkänsla som jag tidigare nämnt och helt enkelt därför att jag inte är duktig. :P Är lite nervös måste jag medge... 




Hoppas inte detta händer mig imorn, inte för att jag känner igen mig i den här tantens utseende. Förhoppningsvis är det så iaf!                    ---->






Skönt var det i alla fall att glömma lite press inför imorn och träna lite. Inte för att det gick så bra, det är helt enkelt ingen "idag fungerar allt"-dag. Imponerande att jag faktiskt har packat väskan dagen innan, så sparar jag lite tid imorn, dvs sovtid ;)

Godnatt<3

/Sara


Chokladsemla

Hittade den här på internet och var tvungen att lägga upp den. Man måste ju medge att den ser rätt god ut och mer speciell än de vanliga liksom ;) Men det kanske är lite udda med choklad. Hm.. Det där måste prövas någon gång!


 Kanske en blivande succé?


Fettisdagen

Årets fettisdag är här! Dags att passa på att äta ännu en vaniljsemla då ;)

Dagen har tillbringats i skolan som en otroligt trött tjej. Halvsov hela första föreläsningen, vilekt gör att jag får skylla mig själv när jag inte kommer fatta senare. Men sömn behöver alla ha! Vem bryr sig var man sover egentligen!?

Insåg även nyss att jag faktsikt har tagit tag i skolarbetet! Det brukar vara en lång planering av vad som BORDE göras, och för en gångs skull har jag börjat med det också. Så nu ska jag nog fortsätta där jag slutade, källkritiksuppgift var det. 

Hoppas alla passar på att äta semlor idag! Om ni gillar det förstås...


Puss
/Sara


Fristående

Tänkte slänga iväg ett litet inlägg om denna allmänt stressiga dag. Istället för att ta tag i allt plugg vi har att göra stack jag iväg till duveholmshallen vid 7 för att träna lite fristående. Om jag får säga det själv var det riktigt givande!Vi testade bland annat vår vighet i olika graciösa hopp, vilket faktiskt ledde till resultat.

Lisa visar även hur högt man INTE ska dra benet, och ramlar. Vilket faktiskt är anledningen till att man inte b o r d e dra upp det så högt heller ;) Tur att någon kunde illustrera också!

Nu ska jag ta tag i det jag lämnade förut, en etikuppgift samt lite romananalys ska göras. Önska mig lycka till!

Puss
/Sara



Avslutar med en gammal bild... ;)



Canadayes or no?

Canada; yes or no?


Haha, så klockrent alltså... Hörde det nyss då jag följde sändningarna från OS i Vancouver på SVT1.

För att förklara sammanhanget kort är det ett ord för Kanadagäss, som ju med engelskt uttal blir Canadayes. Och så frågar de från till olika personer som har med OS att göra på olika sätt: Canada, yes or no?

Måste jag säga att jag har dålig humor? :P


Alla hjärtans dag

Har tillbringat eftermiddagen genom att försöka knåpa ihop ett någorlunda okej CV. Det går åt helvete om man får uttrycka det så.. Menmen, man borde ju faktiskt ha ett jobb i sommar, så det är väl bara att kämpa vidare antar jag. Även om det bara är otroligt krångligt.

Annars så känns det inget speciellt att det faktiskt är Alla hjärtans dag, inte för min del i alla fall. Däremot kan det vara en anledning att ta det lite extra lugnt, även om man har t u s e n t a l s  uppgifter som måste vara klara i veckan. Får se till att ta tag i det... senare...

Puss
/Sara

Sommaren med Göran

Haha, det var verkligen en riktig rolig film. Nästan samma humor som i Solsidan, det vill säga en riktigt bra humor!
Den rekommenderar jag er att se, den är absolut sevärd!

Nu väntar jag på att ännu ett avsnitt av Melodifestivalen ska börja. Hoppas på några r i k t i g t bra bidrag! Själklart hoppas man ju också på att vi i år ska skicka någonting som tar hem hela tävlingen, men det känns ändå inte som om vi kommer lyckas. Det är ju så svårt att förutse vad som kommer gå hem i Europa, så det bästa är antagligen att rösta som man känner och hoppas att resten tycker likadant :)

Ciao
/Sara


Semla

Åt precis en semla, dock inte med mandelmassa då jag inte tycker om det, utan med vanlijcreme. Det är verkligen gudomligt gott!
 Det har fått blivit min godsak den här veckan, och det räcker gott och väl. De är ju faktiskt enorma som ni ser..

När jag väl var i affären passade jag även på att hyra hem Sommaren med Göran också. Den ska jag ta och kolla på. Hoppas den är lika bra som det har utlovats! ;)


Ha en fortsatt bra lördag<3

Puss
Sara


Lat tjej

Jo, det är jag ju... Träningen som jag utlovade skulle vara riktigt givande gick inte så bra som jag önskat. Jag försökte, men ingenting stämde helt. Det är så jobbigt, när man vet att man k a n men ingenting fungerar som det ska ändå.

Nu när jag är lite halvt utsliten ändå ska det sitta bra med lite mat. Kyckling i sötsur sås, inte dumt alls måste jag medge;)

Sen börjar ju lite Let's dance och även Solsidan, ett av de roligaste och härligaste programmen just nu;D Så ska jag spendera kvällen, med lite fredagsmys!

Puss

                                          


Lång dag

Torsdagar är verkligen de längsta dagarna under veckan. Vi börjar 8.00 och slutar inte förän kl. 16.15. Riktigt jobbigt måste jag medge! Speciellt då man har kort tid på sig att ta sig ner till tåget, och hinner man inte med det är man hemma kl 19.00 istället. Jag kom hem i tid, men jag kan konstatera att jag egentligen borde lägga mig och sova, så trött är jag!

Funderar på att låta matteboken få lite sällskap idag, i för sig så börjar GLEE snart vilket känns viktigare ;)

Men just nu bollar jag mellan att sitta vid datorn och att steka pannkakor. Pannkakor är något av det jag gillar att göra, kanske för att jag inte är så duktig på så mycket annat :P

Puss
/Sara


Träning

Har precis varit och tränat samt tränat de små barnen. Kände mig faktiskt riktigt peppad på att träna själv idag!Får väl medge att det gick helt okej, ett par flickisar, handvolter och lite annat blev det iaf ;) På fredag blir det hårdträning på riktigt. Tänker inte ge mig förän jag faller ihop! Närå, nu ska vi inte överdriva här, men träning känns så lockande just nu. Kanske för att man får komma bort från all stress som råder ÖVERALLT?

Nu ska jag däremot titta lite på tv för att sen lägga mig tidigt. Har inte mycket ork till annat ;)

Puss
/Sara

Lägger in en liten bild från när vi var i Kalmar på läger i somras.. Härliga tider var det! ;D


Skadeglädje? Javisst!

Jo, man måste ju medge att skadeglädje är den BÄSTA glädjen. Så länge inte personen gör sig illa o r d e n t l i g t vill säga. Därför har jag spenderat kvällen genom att titta på AFV. Vissa ser inte det roliga i att andra klantar sig, men visst är det roligt!? Minen innan själva fallet eller chocken är oslagbart!

Man kan kanske se mig som elak, men icke. Man måste ju se det komiska i jobbiga situationer för att inte deppa ihop. Detta är ett perfekt exempel på det. Eller nej, egentligen inte men himlans bra är AFV i alla fall.

Matteboken och jag ska försöka umgås lite nu eftersom jag råkat göra lite andra saker som inte är lika nödvändiga den här eftermiddagen.  Tror dock inte vi kommer komma så bra överrens ;) 

Ha en bra kväll!
/Sara

Labbrapporter

Usch säger jag bara! Här måste jag sitta och skriva urtråkiga rapporter i Naturkunskap med huvudvärk till på köpet. Det är både lite krångligt och tröttsamt och jag har verkligen inte lust att göra det.

Skulle göra rätt mycket för att slippa det här nu, men har man skjutit upp det tills dagen innan det ska vara inlämnat så får man väl skylla sig själv... Även om jag intalar mig att vi faktiskt har för lite tid. För det är ju aldrig mitt fel om jag måste stressa. Nejnej!


Salem al Fakir och Owl city sönderspelas just nu. Det gör ju det L I T E lättare i alla fall ;)

Puss
/Sara

Helgen i ord ;)

Har faktiskt inte suttit vid datorn alls den här helgen, framförallt för att jag har haft annat att göra, mycket mer underhållande saker!

Jennifer stannade kvar i helgen och vi passade på att umgås lite. Fredagskvällen och natten tillbringades hemma hos henne. Sedan åkte vi hem hit på lördagen... Lite bowling blev det, och riktigt kul var det! Om man tänker efter var det över ett år sedan jag bowlade sist, så det var väl på tiden.
 Väl hemma kollade vi på film och pratade en massa, vilket var anledningen till att vi inte gick och lade oss förän vid 3 och somnade nån timme senare. Men är man inte trött så är man inte ;)

Tyvärr behövde dagen till ära ägnas åt att plugga. Labbrapporterna gör mig förvirrad, tur att jag har nån som hjälper mig igenom dem. Usch på dem alltså!

Annars måste jag säga att jag haft en riktigt bra helg!
Men synd att det inte är Johan falk på söndagar längre bara, jag som började bli beroende ;/


Puss
/Sara


GLEE

Måste bara säga att Glee är ett fantastiskt program. Varje torsdag 20.00 är det obligatorisk tv-tittning. Från att ha varit ett h e l t  o k e j program till att bli ett helt beroendeframkallande program är en rätt bra förbättring. Själva konceptet med serien har egentligen inget speciellt, det är alla de små sakerna som gör att det inte blir en flopp.

Bara för att det är en musikalserie är det inget man ska blanda ihop med High school musical och liknande. Karaktärerna är relativt överdrivna och musiken är fantastisk tillsammans med en story som det alltid händer något i. Det är därför det är en succé, att blanda halvbra saker till något riktigt bra!

Har ni inte kollat än, ge det ett försök ;)

Puss
/Sara

                                De här karaktärerna gör Glee till ett helt klart sevärt program!

Tröttare tjej får man leta efter!

Usch, så trött man kan vara! När man är i skolan från 8.00-16.15 kanske det inte är så konstigt. Upplevde även hur det är att faktiskt somna på en föreläsning, bara för ett kort tag men ändå! Det var inte tråkigare än vanligt, bara en otroligt trött tjej som missade vissa delar på grund av total utmattning... Annars känns det som jag bara flummade igenom dagen lite. Seriöst har jag knappt någon koll på vad vi har gjort egentligen.
¨
Nu ska jag i alla fall ta tag i läxorna som väntat hela veckan. Fy på skolarbete alltså!

Hoppas bara verkligen att jag orkar hålla mig vaken till Glee ikväll!

/Sara

Vem gillar måndagar?

Måndagar är en av de värsta dagarna, då man vet att det är långt till helgen och att man har massor att göra innan det är helg. Såg en passande grupp på facebook för det här inlägget - Varför är det så långt från måndag till fredag, och så kort från fredag till måndag!?"  Och jag kände att den passar mig perfekt. Så nu kan jag sitta och drömma om fredag, för att sedan inse att veckan går extremt långsamt och helgen extremt fort.

Den här veckan är antagligen inget undantag.. Vi har första provet i Matte B på torsdag där jag inte har någon aning om hur det kommer gå. Proven är ju alltid så mycket svårare än det man har övat på, vilket gör att man inte har en aning om vad som kommmer att vara med!

 Aja, det bästa är väl att ge det ett försök och sen bara längta till helgen igen <3

Puss
/Sara

 


RSS 2.0