Utvärdering 2010

Snart är det 1 år sedan jag startade blogga, och det är någonting jag absolut inte ångrar. Det är så otroligt skönt att få skriva av sig lite. Ett av mina första blogg inlägg var en lista som summerade år 2009, och här kommer en likadan för 2010.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, faktiskt. Jag har vågat utmana mig själv ibland och faktiskt testa lite nya saker.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hm, jag hade många. Men de flesta har jag tyvärr inte uppfyllt. Äta mindre godis, jo tjena!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tur är väl det,

5. Vilka länder besökte du? Som vanligt har jag enbart bara varit här hemma i Sverige.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja, det finns massor.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Kanske Umeåresan med gymnastiken. Helgen 15-16 April. Ett otroligt roligt minne.

8. Vad var din största framgång 2010? Känns inte som att det här året har bestått av så mycket framgångar, men det skulle i så fall vara lägret i kalmar som gick helt okej och möjligtvis betyget i Biologi A.

9. Största misstaget? Att jag ibland har haft för dåligt tålamod och blivit arg i onödan.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förutom möjligtvis min fot som är lite underlig så har jag faktiskt inte gjort/varit det.

11. Bästa köpet? Har inte gjort några stora inköp, så det får möjligtvis bli något klädesplagg.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och skor tror jag, men även en del småresor som t.ex. till stockholm och till kompisar, bio och liknande.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, myket glad

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Love the way you lie, Broken heels, Natteravn och Utan dina andetag med Kent. En låt som alltid kommer att beröra mig.  

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm, en svår fråga faktiskt. Det har nog i allmänhet varit ett gladare år, men det har också förekommit en del dagar som jag varit ledsnare än tidigare år. Alltså har jag pendlat mer i humör det här året, även om jag tror att de glada stunderna väger över.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Chansat och tagit risker.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt så mycket

18. Hur tillbringar du julen? Med familjen & mina kusiner

19. Blev du kär i år? Jo, det skulle man kunna säga..

20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives och möjligtvis Pensionärsjävlar

21. Bästa boken du läste i år? Oj, kanske möjligtvis Askungar (av Kristina Ohlsson), böcker av Jodi Picoult allmänt tror jag också.
22. Största musikaliska upptäckten? Antagligen KENT som jag lyssnade så mycket på i somras.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig pengar och det fick jag :)

25. Något du önskade dig men inte fick? Systemkamera, men däremot pengar till en

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var i skolan och pluggade järnet. Kom hem, pluggade järnet och gick och lade mig. Det var en av de veckorna jag hade det som stressigast i skolan.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, om jag vågat mer och tagit fler risker. Vågat chansa skulle ha varit en väldigt bra grej.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mycket blommigt på våren/sommaren med shorts och relativt avslappnad sti. Framåt hösten har det blivit mer högklackat, höga jeans och kjol. Kände att jag behövde genomgå en liten förändring i alla fall.

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och gymnastiken har jag nog mest att tacka för alla glada och lyckliga stunder. Men även mina veckor på Öland i somras med kusinen fick mig att må väldigt bra.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, ingen vad jag riktigt vet faktiskt..

31. Vem saknade du? Människor sen jag var yngre, och kanske ibland ett mer händelserikt liv.

32. De bästa nya människorna du träffade? Antar att det är människor som jag har träffat genom skolan och deras vänner :)


31 december 2010

Helt plötsligt närmar sig 2011 med stormsteg, och för min egen del känns det knappt som 2010 har börjat på riktigt än. Nyårsafton må vara en sjukt överskattad dag, att supa sönder sig för att vakna upp första dagen på det nya året med minnesluckor och  troligtvis extrem huvudvärk. Men det kan också vara en ganska fin dag, med de vänner man tycker om, kollande på fyrverkerier, lagom mycket dricka och en allmänt rolig kväll/natt helt enkelt.

Jag kör på det sista alternativet faktiskt. Ikväll ska jag och några vänner fira nyår tillsammans. Jag hoppas på en trevlig kväll och en bra start på det nya året!

 





Näst sista dagen på året

På förmiddagen tog jag och brudarna en tur till spökbacken för att åka lite skidor. Om man bortser från att jag liknade bambi från början tyckte jag att det gick helt okej till slut i alla fall. Jag ramlade faktiskt
inte en enda gång (kan ju bero på att jag körde ner i snigelfart också!). Riktigt roligt hade jag det i alla fall, och det var skönt med lite utmaning också. Det är faktiskt nåt jag måste göra nästa år, våga mer, och bara att ta sig ner för läskiga backar när man är höjdrädd är en start i alla fall. Jag är vanligtvis ganska dålig på det, våga testa nya grejer och faktiskt inse att det inte gör något att misslyckas ibland.

Eftersom jag var tvungen att lämna en biblioteksbok i norrköping for jag dit efteråt, och fick Lina med mig. Vi kollade runt lite i några affärer och jag inhandlade en nyårsklänning. En trevlig eftermiddag och kväll blev det också!

Förhoppningsvis kan jag lägga ut en bild över hur häftig jag var i backen i ny jacka och med skidor som var lite halvt okontrollbara. Hur var det nu iaf. Jo juste! TUFFA (eller livsfarliga) KILLAR OCH TJEJER ÅKER MED HJÄLM! ;)

 


29 december

Långträningen igår börjar göra sig påmind. Hela kroppen känns som gelé, mysigt, right? På morgonen tog jag en tur till Olivia för lite gymnastikfix med fristående och sånt. Vi kom lite framåt i alla fall, med låtval och liknande.

Meningen var att jag skulle åka till Norrköping och lämna en bok på biblioteket och samtidigt kolla lite på stan. Dock saknas sällskap, dessutom känns mitt huvud som ett stort bowlingklot. Så jag tror att jag stannar hemma och gör lite nytta här istället!


loca loca

Härlig låt det här! Får mig bara att vilja dansa, dansa massor.

Shakira - Loca


Jullovsträning :)

Dagen har bestått av extraträning. Först två timmar med barnen och sen egen träning. De små var duktiga, däremot gick den egna träningen lite mer sisådär. Kände inte riktigt att allting fungerade, men förhoppningsvis är det bara nån konsekvens av all julmat och annat smaskigt. Däremot gick det åt lite av min kommande överskottsenergi. Det här med att vara utvilad och ta dagarna som de kommer är inte mycket jag är van vid längre..

Dessutom längtar jag massor till den nya hallen. Nu visade det sig att den inte skulle vara klar till terminstarten, men förhoppningsvis så snabbt som möjligt. Så härligt om alla redskap är framme!

Nu ska jag göra det jag skulle gjort igår, skriva engelsk artikel. Och nej, jag känner inte alls för att plugga på lovet. Men vad gör man om man faktiskt måste?

Beslutsångest

Under dagen var det meningen att jag skulle börja med min artikel på engelska som ska in senast den 2 januari. Pyttsan heller! Här blev det inget pluggande gjort. Istället har jag och mamma redan burit ur vår julgran, vars barr snarare låg på marken än satt på grenarna. Dessutom följde pappa med mig till en fotobutik idag för att rådgöra lite vilken kamera jag borde satsa på.

För bara några dagar sen började jag kolla lite närmare på Nikon D3100. I skillnad mot vad jag trodde visade det  sig att en del förbättringar är gjorda från D3000.  Bland annat videofilmning i Full-HD. Jag har jämfört den och D5000 som jag från början var inne på, och har kommit fram till att D3100 nästan är bättre, trots att den är flera hundralappar billigare. Försäljaren sa även så, att den konstigt nog verkar bättre än en av sina storebröder.

Canon 550D verkar också vara en riktigt bra kamera, snäppet bättre än D3100 faktiskt. Dock kostar den nästan ett och ett halvt tusen mer. Skillnaden som faktiskt gör mig osäker är att foton i svagt ljus ska bli bättre.

Hm, jag måste överväga det där lite. Även om jag just nu är mest inne på Nikon D3100 som verkar vara en riktigt prisvärd kamera med många bra funktioner. Det är min magkänsla som säger så, men i för sig, min mage är ju lite underlig. Så man vet ju aldrig ;)


Och så en bild på fel kamera, men vad gör man inte när datorn inte sammarbetar ;)

Mat på stora fat

Dagen som mestadels har spenderats hemma hos farfar och farmor tillsammans med kusinerna och en MASSA mat. Om man ska sammanfatta all mat/allt fika jag har kastat i mig under dagen börjar man undra lite smått hur man faktiskt klarar allt. Först julbord med allt som hör till och en massa annat gott. Tre stora portioner senare kände jag mig ganska mätt sådär. Men så gott det var!
Sedan var det tid för efterätt med fruktsallad och glass. Om man känner till mitt glass- och fruktbegär så kan man redan lista ut att jag åt en del.
Därefter följde skinkmacka och sedan världens godaste tårta och lite småkakor. Allt detta fick vi i oss på bara några få timmar. Nu är jag mätt, och glad!

Har haft ett bra dag, och trevligt tillsammans med kusinen min. Det traditionella gamla monopolspelet åkte fram, och eftersom jag tänkte påbörja ett nyårslöfte redan nu om att våga ta fler risker så slutade det inte så väl för min del. Men det är faktiskt ganska roligt ändå!


Kusiner och lillebror

Efter några chansningar såg min budget ut som till höger. Hur jag lyckades, det vet jag inte, men jag klarade mig otroligt nog några varv till! ;)


Move ya body

 Playstation Move är inte så dumt faktiskt. Har spelat lite, mot tv-gubbarna än så länge eftersom vi bara har en kontroll. Man blir liksom lite beroende, och lite förbannad och sur såklart när det inte går som man vill. Eller, jag vet inte om det är så självklart för alla egentligen. Kanske bara jag som lider av "damp vid förlust".

Jag får nog öva lite till helt enkel. Mina skills är inte så bra än faktiskt. Men snart.. då kommer jag äga ut hela spelet. Mohahaha!


Julhelgen

Det blev en fin och mysig julafton hos kusinerna med en massa god mat, julgodis och paketöppning. Jag fick till och med äran att leka med Idas nya Pet Shop-figurer först av alla. Haha, tur att man har så gulliga kusiner.

I mina paket låg det mestadels pengar, eftersom jag faktiskt inte funderat alls på vad jag har önskat mig i år. Och pengar till min kamera sitter inte fel. Men där under granen låg också lite annat smått och gott som jag såklart blev riktigt glad över!

Idag tog vi en tur för att kolla efter kamera, och eftersom det var 20% på hela sortimentet på Media Markt tänkte jag att det skulle vara ett ypperligt tillfälle, men tyvärr var Canon 550D slut och Nikon D5000 fanns inte. Så ingen kamera, men så småningom ska den i alla fall inhandlas.  Lite julförstörare att rean måste börja redan på juldagen dock..

Julkänslan återficks när vi fortsatte lite med julfika hemma hos farfar och farmor med julklappsbyte. Jättefina presenter och pengar! :)



Julaftons förmiddag

I bilen påväg till Norrköping :)

Min fina julklappar:
En parfym - Britney Spears Fantasy (som jag faktiskt sa senast i veckan att jag fortfarande tycker luktar så gott) 
Två necessärer/sminkväskor
Mascara - Fleur de Sante
USB-minne
En bok - Tusenskönor
Raggsockor (hihi, typ supermysigt!)
Chokladask
Pengar
Playstation Move + spel (tillsammans med lillebror)

Vi hittade tyvärr ingen extra handkontroll, men den tillkommer väl så småningom. Längtar tills jag ska spöa Martin i alla spel som finns, haha!


Imorgon fortsätter julfirandet hemma hos farfar och farmor och träff med våra andra kusiner :)



God Jul!

Jag önskar alla er En God Jul!

Hoppas att alla får en supermysig dag tillsammans med släkt eller vänner! :)


Själv ska jag umgås med familjen och kusinerna och sen ska vi hälsa på morfar som ligger hemma och är sjuk.
Krya på dig massor bästa morfar!


B-L-O-S-S-A, glöggen heter blossa

För några timmar sen kom jag hem från vår lilla julmysdag hemma hos Lina. Förutom att ge glöggen en chans så utbyttes lite julklappar. Av Lina fick jag en så otroligt söt fotlänk, som hon sa skulle passa perfekt till solbrända ben på sommaren. Bara sådär fick det mig att längta så otroligt mycket till sommaren, bruna kroppar och en massa sol.

Ja, men istället är det snart jul. Och oavsett om marken täcks av nästan 30 cm snö så har julkänslan ännu inte infunnit sig riktigt. Kan bero på att alla julklappar inte är färdigköpta (haha, det får bli presentkort med vad jag SKULLE ha köpt). Jag har i alla fall testat glögg. Och nej, smaken har inte förändrats så mycket sen jag var 7 år. Men jag skulle bedöma glögg som ganska dugligt ändå. Helt okej, och nånting jag skulle dricka upp om jag blev bjuden ungefär.



En trevlig lilljul blev det i vilket fall som helst! ;)




Baby baby, med såpbubblor i hatten

Har inspirerats lite av Jessica & Evelina, den här låten är ju typ hur charmig och bra som helst. Och dansa, det är ju faktiskt så himla härligt det också!

Mona & Mastiff - Disco



Dansa Dansa rör på hela kroppen
Dansa Dansa du och jag är toppen


Déjà Vu

Oj, inte ett enda blogginlägg hann jag med att skriva under gårdagen. Som man såg på min planering så var det menat med Déjà vu-festen igår. En riktigt trevlig kväll blev det. Lite förfest hemma hos Viccy med lite sköna människor, inte mig emot faktiskt.
Riktigt roligt och trevligt blev det med lite annorlunda blandningar och självklart en del humor. Själva festen var inte heller så dum faktiskt, kan säga att jag hade en rolig kväll!
Förutom spårvagnsdelen, där det hela gick ut på att proppa in så många ungdomar som möjligt innan luften tog slut. Inte alltför härligt faktiskt att stå där, eller praktiskt taget vara inklämd i nån annan stackare som sitter ner bakom en.

Dock är min fot död efter en del dansande. Jag som har vilat i en hel vecka för att gå i klackskor en kväll. Igår kände jag konstigt nog inte av den så mycket. Och nu är den sådär jobbig och svullen igen. Usch alltså!

Nu förbereder jag mig för att åka iväg och ha julmys med mina kära vänner. Jag lovar, jag ska ge glöggen en chans!

Det är ju alltid en början

Dagens shoppingrunda resulterade i två saker; en julklapp till pappa och så en liten julklapp till. Efter att ha gått fem kilometer i 20 minusgrader kändes mina ben som.. Ja, de kändes faktiskt inte alls. Det var som att vandra omkring på två brädor, och att det som en gång varit ben hade fallit av. Skulle vara lite jobbigt det där, med att tappa benen liksom. Ingenting jag rekommenderar!

För att återgå till julklapparna så beslutade jag till pappa att antingen få de traditionella trisslotterna eller chokladask.  Men sen skippade jag trisslotterna, eftersom det faktiskt är 18-årsgräns på dem nu för tiden.  

Skulle kännas en aning underligt att fråga någon person "Hej, skulle du kunna köpa ut trisslotter till mig?". Undra om den personen skulle vara straffbar då, som vid utköp av alkohol. Haha, tål att tänkas på. Något som också tål att tänkas på är hur de egentligen tänkte där. Hur vanligt är det att ungdomar kommer bli spelberoende, på skraplotter liksom.
 
Ja, så skraplotter struntade jag
i. Istället blev det en chokladask med dumle. Det gäller ju att köpa någonting man själv gillar också, så man faktiskt kan smaka ;)


Det där ser faktiskt inte helt fel ut!


Louise hängde med på stan en stund, och titta; skulle hon inte passa fint som prinsessa!?


Goodmorning sunshine!

Trots att marken täcks av nära 30 cm snö är det i alla fall lite positivt att vakna upp när solen skiner. Det gör liksom att man får lite av den där extraenergin för att orka med allting. Till ära när jag är ensam hemma och allt ska jag laga pannkakor till lunch, ta en tur till stan med Baoan för att köpa julklappar (kanske på tiden när man inte ens har börjat tre dagar innan jul) och bara lata mig.

Åh, jag älskar lov!

Happyface

Kollade nyss EDS:en (skolans dokumentationssystem, där alla resultat kommer in) och såg att jag fick mvg i Matte C-kursen och även mvg kvaliteter (på ena delen) samt svaga mvg-kvaliteter på slutprovet i Biologi A. Det gjorde min dag!

Speciellt eftersom jag tyckte att biologin gick såå dåligt, och för en gångs skull är jag faktiskt helt okej nöjd, för stunden i alla fall. Sen kommer jag börja analysera hur jag skrev och tycka att allt gick skit ändå, bara för att jag aldrig kan bli helt nöjd. Haha, men sånt är livet!

I vilket fall som helst var jag tvungen att skriva ett litet glädjeinlägg! Just för att allt stressande innan julavslutningen lönade sig i slutändan :)



Ulf, glöggen är alkoholfri!

Hihi, så klockrent att det finns inte!

Fjortisfylla - ICA-reklam v.50



Tusen stjärnor som tindrar

Mm! Det luktar nygrillerad skinka och hemgjorda köttbullar i hela huset. Nu börjar det kännas som att julen är på väg på riktigt. Har nyss ätit risgrynsgröt (fusk och hemköpt tyvärr), skinkmacka och julmust. Vår traditionella måltid när julskinkan är klar.

Dessutom har jag och lillebror startat storstädningen inför jul. Sedan hanns det med en liten tur till Nkpg och en trevlig fika!

Ge mig mer jul och julstämning! Minst två gånger om året!

Adolphson & Falk - Mer jul

Jullovsplaner

Trots att de sista veckorna i skolan har varit otroligt stressiga och allt jag ville var att vila. Nu när jullovet väl är här har jag redan börjat planera vad jag ska hinna med under lovet. För samtidigt som jag vill vila, så måste man ju ha kul också! Sen inser man att lovet inte har varit så utvilande som man hade räknat med, men det viktigaste är faktiskt att ha roligt som tusan!

En lista på de planer som jag än så länge har:

December:
20:e  Pepparkaksbak hos farmor
22:a - Déja Vu - gymnasiefest
23:e - Julmys med vännerna, med julbak och glögg (har bestämt att jag ska ge glöggen en chans igen, senaste gången var jag ju ungefär 7 år, och då var det faktiskt ingen höjdare)
24:e - JULAFTON! Med familj och släkt :)
25/26;e - Julfirande med dem vi inte är hos på julafton :)
28:e - Extraträning gymnastiken
29:e - Gymnastikfix
31:a - NYÅR! Utan planer än så länge dock..

Dessutom har jag bestämt att jag ska hinna med:
- Städa (mitt rum borde räknas som en sanitär olägenhet just nu)
- Maratontittning av mysiga julkalendrar (kanske hinns med redan idag?)
- Läsa böcker
- Baka en massa julgodis!
- Handla julklappar
- Handla nyårskläder
- Åka pulka, skidor & skridskor
- Vara mycket med mina kära vänner! :D
- Kanske en shoppingtur i storstaden?

Åh, vad jag älskar att ha jullov! :D


Julavslutning

Blogg.se hade tydligen lite tekniska problem i torsdags, och det gjorde att det inte gick att logga in. Igår efter julavslutningen, där vår klass framförde en parodi på låten Kolmårdstroll och en dikt. Tävlingsmänniska som jag är, trots attj ag inte förväntade mig att vi skulle vinna så var det så jäkla surt att bli 2:a.

Men bara känslan av att terminen är slut och att det faktiskt är lov muntrade upp stämningen. Dessutom kom världens finaste Liina till Norrköping för en liten shoppingtur, som sedan följdes av en liten tjejkväll hemma hos henne. En hel del skratt blev det, dock inga julklappar köpta. Förutom ett par jeansleggings med hög midja och riktigt snygg nyckelring, men bara till mig själv..


En nyckelring från Victoria & Daniels bröllopsserie som jag länge har velat ha. När den nu kostade 29 kr istället för 79 så kunde jag inte låta bli. Jag älskar typ såna här nyckelsaker! :)

Låten som vi gjorde parodi på, och som handlar om den inte alltför vackra östgötadialekten.
Kolmårdstroll

Snartsnartsnart

Jag kom på en sak, trots mitt lite bittra inlägg tidigare ikväll (nu är jag faktiskt på lite smått bättre humör) så kan jag faktiskt se positivt. Om en franskaredovisning, ett epokprov och en redovisning i kemi så är jag fri! Då är det bara avslutningen kvar, och sen är det lov!

Trots att det här har varit den jobbigaste terminen i mitt liv så har den gått så otroligt fort. Och snart är jag ledig i tre veckor!

Hade mest lust att säga det, för att sprida lite lyckliga inlägg i min blogg också!


Jag går sönder

Snart går jag sönder i små oidentifierbara delar. Man borde inte prata med mig idag, ett lite konstaterande bara.

Anledningar finns det 1000-tals av. Låt mig börja från början...

- Jag vaknar klockan 7 (eftersom jag faktiskt började 12, men tänkte åka 9 för att vara lite duktig och plugga) med en sprängande huvudvärk. Jag tar en alvedon och lägger mig igen, för jag vet ju att jag kan åka en timme senare också.

När jag vaknar känns det bättre och jag kollar så att tåget är i tid. Nä, men självklart är det inställt och ersatt med buss. En buss som aldrig kommer. Så jag får ta nästa tåg och kommer en kvart för sent till första biologiprovet. Sen äter jag lunch i 5 minuter, harbasgrupp i tjugo och sen på't igen. 3 timmars biologi. Som för övrigt gick åt helvete. Det var så svårt, och vi som fick veta att slutprovet skulle ligga på samma nivå som de tidigare proven som också varit på hög nivå. Hah! Det kan man ju glömma..

Nu har jag sabbat mitt betyg i biologi också. En liten tröst är i alla fall att jag inte var den enda som tyckte det var riktigt svårt...

 


Som man har kämpat för den här dumma biologin. Till och med tvingat sig ut på skogsmullevandring och frysa ihjäl.
Köttätande växt från fältstudier, september 2010
Sileshår, om det nu är nödvändigt att veta..


Ledaravslutning

Matteprovet kändes ganska jobbigt faktiskt. Vad jag tyckte så låg det mycket högre i svårighetsnivå än nationella brukar ligga på. Sedan följde en engelskaredovisning, som också kändes sådär. Jag genomför helt enkelt inga resultat när jag är stressad.

I vilket fall som helst ska jag iväg på ledaravslutning med fika nu, ska bli trevligt :)

Queen of New York city

Här sitter jag och förbereder mig inför Nationella prov i Matte C imorn. Fyra timmars konstant tänkande, det är ju inte så att jag ser fram emot det. Dessutom ska jag 45 minuter senare ha en redovisning i engelska. Det här kommer att bli en lång natt..
Det gäller helt enkelt att underhålla sig med lite härlig musik, och nedan visas en av de härligaste julsångerna som någonsin sjungits!

The Pogues - Fairytale of New York

Utkast: Dec. 12, 2010

Istället för att vara hemma och tråka igår kväll åkte jag hem till Lina för film, glass och en massa prat. Linas gamla datormus (som var totalt värdelös) visade sig vara borta ohc ersatt med en ny. Eller rättare sagt hade hon blivit TVINGAD att skaffa en ny av alla som sitter där och gång på gång är på väg att kasta den i väggen (inklusive mig.)Tyvärr sprack julklappsplanerna till Lina på samma gång, men sånt ordnar sig alltid.

I vilket fall som helst borde jag tillägga att den tjejen är grym (om man bortser från valet av datormus förstås). Hon är så härlig, har otrolig humor och får mig alltid på gott humör! Sådana människor borde det finnas fler av! En härlig kväll var det i alla fall, trots att jag kom hem vid halv 4.
Jag fick också med en liten för tidig julklapp; den gamla datormusen. Haha, hon frågade om jag ville ha hammare med också. Jag övervägde det faktiskt, men sen tänkte jag att den kan vara ett fint minne eller nåt istället.


Smart tjej

Gårdagen var ganska jobbig faktiskt. Att vakna med lite ont i foten, men att tänka att det går nog över. Så därför använder smarta tjejer klackskor ändå. Det låter ju som en bra idé enda tills hon efter ett studiebesök på SMHI måste gå igenom snön och lyckas trampa snett. Bara lite sådär, och helt plötsligt gör det där som nyss gjorde lite ont, otroligt ont!

Dum som tjejen är kan hon inte låta bli att hoppa lite på gymnastikavslutningen heller. Foten kändes ju inte så farlig då, och gjorde att hon nu vaknade upp i morse och knappt kunde ta sig ner för trappan. En tur på stormarknaden var praktiskt taget en pina, så nu ska hon doppa hela foten i typ reparil. Kan ju hjälpa, en aning i alla fall!

Tillbaka

Oj, brist på uppdatering här! Sedan jag bloggade sist har det hänt en del. Jag har gått från att vara 16 till att fylla 17. Ja, eller det var väl ungefär det viktiga som har hänt. Annars är jag bara totalt förvirrad och har alldeles för mycket att göra för mitt eget bästa (just för att jag glömmer hälften :P ).

Nästa vecka ser ungefär ut såhär:

Måndag:
Plugga, Plugga, Plugga!

Tisdag: Projektstegsredovisning Engelska B
Nationella Prov Ma C
Ledaravslutning :)

Onsdag: Slutprov Biologi A

Torsdag: Redovisning av kemiuppdrag
Projektstegsredovisning Franska

Eftersom jag inte är klar med någonting av nästa veckas redovisningar (för en gångs skull inte på grund av att jag är lat, bara att vi har mycket att göra på en gång), så kommer min helg antingen enbart bestå av pluggande.
Hej jag har ett intressant naturvetenskapligt liv! haha.

Men vissa saker får jag faktiskt inte skippa oavsett om jag hinner eller inte.
- Träna gymnastik (mitt löfte är att aldrig skippa en träning på grund av skolarbete, och hittills har jag faktiskt lyckats)
- Sitta vid datorn (det är liksom ganska viktigt i vardagen)

Hur som helst, nu är jag tillbaka i alla fall. För jag har faktiskt saknat bloggandet! :)

RSS 2.0