Valborg! :)

Valborg idag då... :) Halvtaskigt väder och en otroligt jobbig näsa för min del. Men jag ska ut och träffa Baoan & Lina ändå. Det var så otroligt länge sen jag träffade Lina, så jag ser fram emot det! Hoppas att himlen håller tätt bara...

Hoppas på en rolig och trevlig kväll :)

Har ni några roliga planer för ikväll?



Signalfel

Började inte förän 11 idag och kunde därför ta tåget som gick vid 9 :) Att jag vaknade en stund tidigare med helt röda ögon var väl inget man hurrar över, men med lite ögondroppar såg jag tillräckligt normal ut för att gå till skolan. Antagligen är det någon sorts allergi som spökar, speciellt med tanke på att jag blir precis likadan varje år vid ungefär samma tidpunkt.

På tåget på vägen hem vid halv 5 stannar vi efter ca 200 meter av signalfel, och två gånger till på vägen. I för sig är hela min hjärna ett stort signalfel, så jag är van med den biten ;) Det gör ju att man överlever det lite lättare :)

Nu ska jag städa upp lite på mitt rum, ser helt kaotiskt ut med det mesta av förvaringen på golvet. Träningen skippar jag idag, jag orkar faktiskt inte träna när jag knappt kan andas genom näsan.

Puss


Jag sprang ifrån regnet

Det regnade - jag väntade.
Det fortsatte att regna - jag tog på mig träningskläder
Det slutade att regna - jag gick ut
Jag sprang två kilometer
Jag kom tillbaka hem
Himlen öppnade sig igen!

Tajming eller vadå?

Dessutom ökade jag takten en aning idag, kändes rätt skönt faktiskt. Man behöver ju inte springa så länge då ;).
Avslutade till sist med ett litet styrkepass här hemma.

Känner mig nöjd, så nu ska jag belöna mig själv med en dusch och lite härlig tv i form av Desperate Housewifes ;)


Dagen i ord

Känner att jag har varit ganska effektiv idag trots allt. Att jag gick upp 11 är nog inget man borde tala om i det sammanhanget, men annars så. Har till och med hunnit sitta ute i solen ett tag, men får nog ta det lite lugnt där. I början i alla fall, om jag inte ska upprepa rudolf-med-röda-mulen-effekten som jag lyckas göra år på år. Går ut i början av sommaren, utan solskyddsfaktor och glömmer totalt bort att min näsa inte är med på samma noter som resten av kroppen.Annars brukar jag inte lyckas bränna mig, även utan solkräm, men just näsan..

Sen har jag faktiskt hunnit plugga lite, varit iväg och hämtat NewBody hos min tränare och snart ska jag ut och springa också. För nu skiter jag totalt i att jag inte är fullt frisk!


Lonely girl

Sitter och försöker ta tag i uppgiften som går ut på att analysera en engelsk låt samt presentera artisten. Valde Sandi Thom - I wish I was a punkrocker. En riktigt bra låt med en stark sångerska.

Hittade också den här låten av samma artist, som jag faktiskt inte har hört förut. Jag bara älskar den!

Sandi Thom - Lonely girl


27 april

Lyckades dra mig ur sängen strax innan lunchtid, idag igen... Tänkte att nu ska jag ut i solen och plugga lite, slå två flugor i en smäll liksom. Men icke, precis när jag har ätit upp en halv burk med smörgåsgurka samt en macka så försvinner soljäveln.

Så jag får sitta inne och plugga istället, naturkunskap och allt vad det nu är..

Äsch, jag överlever, det finns ju mer smörgåsgurka :D




Maria Montazami

                                     

Det här måste ha varit första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar jag sett för den här säsongen.
Maria Montazami är ju klockren och den största anledningen till att jag ens kollar.

Citat från idag:
- Det hade nog varit lättare om jag var ful i allt, för då kanske jag skulle vara fin i något.

Hm... undra hur hon tänkte där?

 

 

Eller när hon förklarade att hon aldrig skulle använda strumpor, man blir ju så inbakad, och vad har hon på fötterna om inte ett par strumpor. Och sedan försöker hon få fotografen att sluta.

Man skulle ju kunna fråga sig om hon tänker alls vissa gånger? Svaret är troligen nej, men det är ju faktiskt det som utgör charmen :)

 Det komiska är att hon verkar vara väldigt lik sin mamma, både på sättet och på rösten Men tur är det väl att någon är Maria, lite underhållning sisådär :)

Framöver kommer jag sitta bänkad framför tvn på måndagar, med lite världsbäst hollywoodunderhållning!


måndagsunderhållning

När solen sken vid lunchtid gick jag ut och njöt av solskenet och tog lite bilder. Senare på eftermiddagen träffade jag Baoan och vi drog oss ner mot stan. Vi gick mest och pratade. Hon tog lite bilder med sin nya digitalkamera också, som jag kan hoppas att hon skickar till mig senare. Men jag är inte riktigt säker på den saken^^

Var dessutom otroligt peppad på att springa idag, men min hals är inte riktigt med på samma noter. Tror att det är bättre att jag vilar lite idag och kör gärnet imorgon istället. Låter perfekt i mina öron!


Enda bilden av oss jag fick idag. Baoan i sina söta rosa skor :)

 
Blommor som äntligen har börjat blomma :)


Check this out!

Satt och kikade runt lite på youtube, och hittade det här. Oavsett att det här är planerat till stor del, så är det otroligt grymt när alla börjar dansa. Kolla på det här!

                                                           Black Eyed Peas - I gotta feeling


 


frihet

Känslan av frihet är oemotståndlig. Idag ska jag ta en fullt ledig dag, vara ute och njuta i solen, ta lite bilder och kanske träna igen framåt kvällen.

Känner hur träningsvärken börjar komma krypande, och tro det eller ej, jag bryr mig inte. Det är ju mest som ett bekräftande att man tränat ordentligt, och för min del känns det bara välbehövligt. Tror nog att styrkepasset där i slutet gjorde susen. Dessutom är jag glad att jag inte gav upp, ni vet den där kicken man får av att lyckas? :)

Nu ska jag plocka undan frukosten och byta om, en sån här dag kan man ju inte tillbringa i pyjamas :)

Run Forest Run!

Efter en stunds velande tog jag på mig löparbyxorna och joggingskorna och gav mig ut för att springa en stund.
Jag skulle kunna säga att det var härligt att vara ute och springa, men nej, det kändes faktiskt bara allmänt jobbigt. Kände också att jag antagligen håller på att bli sjuk, halsen hängde verkligen inte med.

Att öka tempot fanns verkligen inte, och jag gissar att jag sprang de två kilometrarna på flera minuters längre tid än jag skulle ha gjort för några år sedan. '

Då skulle man kunna säga att min påbörjade sjukdom var anledningen till att det blev så jobbigt, men det vore en ren och skär lögn. Jag har helt enkelt blivit en soffpotatis. Suck! vad jag har gjort med mig själv ;P

Nu är jag igång i alla fall, så jag får hoppas att jag fortsätter nu också. Pluspoäng till mig att jag faktiskt inte gav upp mitt i allt (även om det var väldigt frestande). Det måste ha varit min höjdpunkt på min klädsel, de rosa grisstrumporna, som gjorde det.

Ska också tillägga att jag utförde mitt eget lilla styrkepass här hemma efteråt också. En extra pluspoäng eller vadå? ;)


 Skulle inte tro att jag ger upp med de hetaste strumporna som finns ;)


vart försvann solen?

Ja, det kan man fråga sig. För några timmar strålade solen och nu är det mulet igen. Helt värdelöst väder just nu, det är ju faktiskt inte så att man har lust att bege sig utåt bara för att mötas av en gråmulen himmel. Nu får vädret faktiskt bestämma sig och se till att det blir riktig vår och sommar!

Jag vill ligga på stranden och äta glass, ta ett dopp och lägga mig tillbaka för att steka igen. Så ser en härlig dag på stranden ut. Helst ska man röra sig lite också, för att inte bli rastlös :)

Nä, nu vill jag ha sommar och sol!

                             Återanvänder en gammal sommarbild när det är bildbrist på den här datorn ;)


looking out through the window

Sitter här och kollar ut genom fönstret. Vädret ser faktiskt en aning lockande ut för tillfället, så jag ska nog försöka ta mig ut en sväng, hoppas på någon som är villig att hålla mig sällskap :)

Dessutom ska jag faktiskt ta mig i kragen, hoppa i löparskorna och springa en stund. Fast, det får nog bli framåt kvällen. Nu är jag faktiskt tvungen att ta mig ut också, det brukar ju faktiskt vara det värsta, att ta sig ut. När man väl är ute känns det helt okej ändå ;)

Det var planerna för min söndag, som dessutom inte alls är lika ångestframkallande som vanligt. Studiedagar måndag och tisdag sitter som en smäck!

Puss


bara för att...

Jag är galet trött på allting i livet ibland.. Musik gör det bättre, för stunden i alla fall :)

Därför att jag faktiskt gillar den här:

Timbaland - Morning After Dark ft. Nelly Furtado, Soshy

norrköping med louise :)

Hihi! Louise tog med mig till norrköping för att kolla på... Ja, på Eric Saade faktiskt. Var något speciellt med media markt där, och just idag skulle han komma dit. Jag tycker, tro det eller ej, att han ser otroligt bra ut och sjunger fantastiskt, men i jämförelse med Louise är det ingenting. Hon är nästan alldeles besatt ^^

Kul var det i alla fall :D Bilder kommer troligtvis upp, men just nu muppar bloggen och vill inte lägga in  nya bilder i inläggen utan att allt hänger sig. Hm... undra vad felet är. Får nog kolla upp det eftersom det blir lite bildlöst liksom :)

Nu kollar jag på första delen av Luftslottet som sprängdes eftersom jag missade det förra veckan. Så man är med för dagens avsnitt alltså...

utsliten tjej!

Tror faktiskt inte att jag har återhämtat mig från förra helgens resa än, känner mig bara allmänt trött hela tiden. Antagligen hjälper inte mitt dåliga humör till på  traven heller. När man känner sig alldeles nere av olika orsaker finns det bara ännu fler anledningar till att sova.

Barnen fick sin dos av extraträning idag inför tävlingen också, så roliga och duktiga de är. Ingen träning för mig blev det inte, men kände ändå att det var roligare att träna dem ;)

Trots att humöret inte är på topp har jag alltid en långhelg framför mig att glädjas över ;D Studiedagar på måndag och tisdag, och visst måste jag plugga en av dagarna. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Oftast kommer något roligare upp istället :P Har inga speciella planer för någon av dagarna, men det kommer säkert att ordna sig ;)


Mobiler

Jag fryser som en gris! Inte för att grisar har något med kyla att göra, men av någon anledning har jag alltid sagt just så. Och sant är det också.. Jag fryser verkligen hela tiden, men inte alls förvånande med tanke på att det faktiskt inte är mer än 4 plusgrader utomhus. Och det här ska kallas vår?

Självklart uppmuntrar inte det här vädret till plugg, så jag sitter och kollar runt på vilken mobil jag ska satsa på. När den inte går att ringa på kanske det är dags ;) ?

Funderar starkt på någon av de här: Sony Ericsson- Vivaz eller Nokia - n97 mini



Båda verkar otroligt bra på olika sätt, men är det någon som har någon erfarenhet av någon av dem? :)


snö!?

Nu får fan snön gå och ta sig, det är faktiskt april och meningen: "Det snöar!" borde inte höras någonstans. Men så är det, det snöar, massor.  Jag var nyss ute och cyklade en stund, och allt jag kan säga är att bland annat mitt öra är helt förlamat av kylan och när cykeln låser sig på högsta växeln blir allt en aning jobbigare. Motvinden förgyllde ju faktiskt inte stunden den heller.

Tänk! För en vecka sen satt jag utomhus i kortärmat. Solen sken, det var varmt och man kände att sommaren är på gång. Nu är marken återigen täckt av snö, skit också! Sol, glass & värme är mer min grej ;)


 Motljus ;)


laughing

Sitter och kollar runt på tjuvlyssnat.se. Haha, det finns alltid en massa roliga rubriker med konstiga kommentarer. Rekommenderas verkligen för tråkiga stunder ;)

http://tjuvlyssnat.se/kategori/fjortisar - Denna gillar jag skarpt, helt klockren!

Avart 3D

Biograf, Stockholm

Två tjejer ~16 är på väg ut från efter filmens slut och pratar om filmen som har varit i 3D.
Tjej 1: Fan vad bra den var! Tänk om det skulle vara så i verkligheten också.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Ja, tänk om allt skulle vara i 3D!
Tjej 2: Men…
Tjej 1: Skitläskigt ju, allting skulle kännas som om det var jättenära.


underbart!

När jag cyklade till tåget imorse haglade det, i norrköping regnade det och likaså här hemma på eftermiddagen. Ni vet, ett sånt där väder när man bara vill lägga sig under täcket och sova? Alldeles så kände jag ända tills jag kom ner till hallen.

Kände att jag är absolut tvungen att meddela om vår alldeles underbara träning idag. Jag och Lisa var så otroligt taggade, vi har till och med lagt upp en plan vad nästa mål på tumbling är. De här gången blev det en massa frivolter & handvolter i samma varv som flickisar. Grymt lyckad träning! Dessutom grymt rolig också ;)

Nu förstår jag verkligen vad det är jag älskar med gymnastik, utmaningen tillsammans med den otroliga kicken man får när man lyckas med nya varv!

Nu är det i alla fall slut med motion för dagen, ska nog lägga mig ner och läsa lite. Tagga ner, för imorgon ska jag och Baoan cykla en bit på morgonen, som en del i idrottsuppdraget. Får hoppas på lite mer uppmuntrande väder då ;)




 Fristående Umeå ;)


Naturkunskap på morgonen..

Kul att när jag faktiskt kunde stannat hemma till lunch var jag tvungen att delta på ett kommunikationspass nu på morgonen, för att kompensera fredagen. Kul! Speciellt när det är Naturkunskap det handlar om. Lycka? Jag får försöka uthärda det och sen kanske ta igen en massa plugg under förmiddagen. Kul? Nej, men otroligt nödvändigt!

Efter skolan åker jag och träffar farfar och farmor en stund och sen träning. Så himla taggad på att träna idag! Kan man vara annat efter en så rolig helg i Umeå? Självklart vill man träna mer då ;)


grey

Att det ska vara april är ett skämt (ett aprilskämt kanske?) , speciellt med tanke på att jag faktiskt cyklade hem med tjocka vantar idag. Lovande inför sommaren? Får nog sitta med vantar på beachen också...

Tänkte sätta igång med träningen idag också, inför ett uppdrag i Idrott & Hälsa A, men vädret är inte så lockande så jag planerar nu och sätter igång på torsdag istället ;)

 Skjut upp allting! Det fungerar ju alltid!

Nu ska jag sluta skriva meningslösa inlägg med meningslösa ordvitsar som absolut inte är roliga.

Ciao!



Minnesvärt

Umeå slår Helsingborg! Tyvärr alltså ^^ Men vi har ju mognat SÅÅ mycket under ett år, alla samtal var verkligen i en mogen stil där kunskap och erfarenhet spelade stoor roll. Dessutom tror jag att vi alla lärde oss minst något mycket viktigt!  (ironi har vissa svårt att förstå ^^)

Några tänkvärda moments från helgen (antagligen en aning för interna för att förstås av alla)

I Docksta är det faktiskt svart!

Bella (söndagsmorgon): Är det någon som har flyttat hallen?

Blow my whistle babe!

Tänk på! Akta ögonbrynen! Man vet aldrig vad som slår läger där ^^

Man kan alltid fråga Lena!

Under helgen har jag tappat all tids- och rumsuppfattning, allt ställs liksom upp&ner. Har ingen aning om var vi har åkt eller vilken tid på dygnet det var. Måste vara skadligt med för mycket bussåkande, speciellt om man sitter bredvid bella! Om det är hon som är personlighetsskadad efter mitt sällskap skulle man kunna tänka sig också :P

Mest spelade låten: (till och med lite körsång hann vi med ^^)



Måste allra sist tillägga att One three hill kan lära en mycket. Tjejer och basketspelare säger allt ;)

Umeå 2010

Den här resan är alldeles för svår att sammanfatta i korthet. Alldeles för mycket som har gjort den till den absolut roligaste och bästa helgen på otroligt länge!

Sammanlagt har vi suttit på en buss i 22 timmar, ofattbart hur vi klarade det. Men, är det vårt lag vi talar om så finns det alltid underhållning! :P Speciellt otroligt roliga samtalsämnen, på olika vis liksom^^

På lördagen hade vi sovmorgon, eller halv 8 gick vi upp. Vår pool började inte tävla förän sent på eftermiddagen så vi hade i alla fall god tid att göra oss i ordning. Haha, kan vara behövligt med tanke på att vi faktiskt är lite borta (tolka som ni vill^^)

Trots missar gick vi vidare till final och det var faktiskt lite oväntat för min del. Det var riktigt många grymma lag som tävlade, men trots det slutade vi 4:a av 13 lag i kvalet :D

Förträningen till finalen gick alldeles för bra. Det ska gå åt helvete då, man hinner ju liksom inte bli nervös annars :P En sjätte plats i slutändan alltså... Skulle känts så jäkla rätt med medalj, men med många missar blir det tyvärr inte så..

Bussresan hem var precis lika mycket fylld av samtal och allt annat. Tro det eller ej, men jag skulle faktiskt INTE tacka nej till en till sån bussresa. När man skrattar så jävla mycket kan det inte vara annat än kul liksom!

Tack för en grym helg tjejor!<3



shaking

Som vanligt har jag uthärdat en skoldag från klockan 8, men jag hade turen att vi faktiskt slutade 15.15 istället för en timme senare som vi brukar ;)

Just nu springer jag runt som en galning och försöker packa allt som ska med tills helgen. Dessutom skulle man nog kunna utse mig till att vara världssämst på att packa!

Anledningar:

- Jag packar alldeles för mycket
- Jag är världssämst på att vika kläder
- Jag glömmer bort vad jag har packat ner och river upp allting igen.
- Jag glömmer något som är absolut viktigt


Ändå känns det som att jag har lyckats helt okej idag ändå, än så länge är väskan inte proppfull... Men jag är ju inte klar än^^ Hur människor som faktiskt kan packa lyckas är en fråga, jag har ingen aning! Jag förstår liksom inte logiken i det :P


just because i love it

Hela dagen igenom har känts så otroligt bra.  Jag skulle till och med kunna säga att jag hade sovmorgon imorse. Även om det är något av en förolämpning mot ordet att gå upp klockan 7 och kalla det sovmorgon. Rättare sagt hade jag ingen skola, jag åkte hem till en nyvaken Jennifer och umgicks med henne under dagen istället. Kul att träffas mer utanför skolan också! :D Vi hann till och med göra några absolut viktiga naturkunskapsfrågor ^^

Gaah! Sista träningen innan Umeå har jag nyss avverkat idag, kändes riktigt bra på vissa ställen faktiskt :D Bara för att vårt lag är grymt!<3

Längtar jag dit? Absolut!
Är jag mer nervös än någonsin? Ohja!

Nu ska soffan få finbesök och Grey's Anatomy likaså.

Ciao!


Bara jag och naturkunskapen...

Härmed går jag och lägger mig och tar med mig naturkunskapsboken. (Det kan vara så att) det behövs med tanke på att det inte har gått speciellt bra i det ämnet på sista tiden. Har inga lektioner imorgon och åker därför hem till Jennifer istället, och vi får väl se vad vi hittar på. Om det blir plugg har jag ingen aning om, men känner jag mig själv rätt så är jag inte speciellt säker på den saken i alla fall.

Nä nu är det bums i säng för min del!

Natti!


butterfly

Ååh så underbart att sitta utomhus, även om naturkunskapen upptog det mesta av tiden. Inte för att jag var så ambitiös och duktig ändå, satt mest där och njöt av solskenet samt tog lite bilder. 

Fjärilar, humlor & till och med fåglar skapade den där riktiga känslan om att sommaren är på väg så småningom. På våren blir jag faktiskt glad av att se allt det där, tro det eller ej. I för sig skulle fåglarna kunna försvinna, de måste vara ett av jordens läskigaste djur, oavsett art. Visst, fågelkvitter är vackert, men där får skiten sluta!

Gick sedan in för att äta för ett tag sen och det här med att vara inomhus i soligt väder gör mig verkligen rastlös. Därför funderar jag på att traska iväg ut igen ;) Bara för att våren är här på riktigt! :D



 Tänk att vara en fjäril, fri och vacker liksom ;)


sunshine!

Solen skiner, himlen är blå och jag är lycklig! Lycklig över ingenting , snarare tvärtom egentligen. Men bara att vädret är så härligt gör allting bra ändå trots att det finns så mycket annat som inte är det...

Smet ifrån matten lite tidigare än vanligt och var hemma vid halv fyra. Har precis vädrat ut rummet med lite härlig vårluft och tänkte dra mig utåt. Antagligen får matteboken, alternativt naturkunskapen följa med, oavsett vad jag vill eller inte. Man kan ju faktiskt inte ignorera det här vädret och stanna inne ;)

Puss

hektiskt

Provet imorse var ett stort misslyckande! Jag fattar faktiskt inte att man ska läsa så mycket text som flera och svara på en massa frågor dessutom på enbart en timme. Att texten innehåll ett ganska svårt språk gjorde absolut inte det hela bättre!

På eftermiddagen åkte jag bil med mia föräldrar hem och köpte en jacka på vägen. Att vi åkte runt till fyra olika H&M för att hitta den i rätt storlek är en annan poäng. Det ledde till att vi var hemma en kvart innan träningen började, så efter att ha kastat i mig en frukt och på med träningskläder åkte vi iväg igen.

Nu är jag trött och tänkte ta en dusch för att sedan försöka dra mig mot sängen. Eftersom jag inte somnade förän tre i natt och gick upp två timmar senare känner jag att lite sömn är nödvändigt ;)

Avslutar med ännu en låt av Manian, kanske en nyfunnen favorit för tillfället?

Welcome to the club


Ångest

Bara för att jag inte vill eller orkar gå till skolan imorgon...

     Jag vill:

  • Sova till lunchtid
  • Gå upp och bara vara
  • Inte behöva koncentrera mig
  • Inte ha prov klockan 8 på morgongen


 
Ravers in the UK - Manian
Bara för att den är totalt beroendeframkallande!




Promenix

                              

Så otroligt skönt och uppfriskande med en promenad. Speciellt eftersom jag inte tagit mig ut under dagen mer än några enstaka korta stunder. Ett riktigt skönt vårväder med en temperatur strax över 11 grader. Man känner verkligen det uppfriskande med att gå utomhus.

Efter ett tag kände jag att mina fötter började göra riktigt ont och insåg att jag inte hade några plåster på skoskavssåren. Så nu är jag hemma igen.

Klockan 9 blir det Wallander - Fotografen på Tv4 parallellt med lite plugg i franska.


meningslös dag

Haha en ganska meningslös dag om jag får säga det själv. Lovade mig själv att packa ner lite saker, och jag höll mitt löfte och tog tag i det. Någorlunda bra i för sig eftersom bara ett par leggings och en luftmadrass åkte ner. Sn så får sista dagen innan skolstarten vara meningslös, ångesten över skolan finns liksom där... 

Solen har dessutom varit framme hela dagen, men ändå har jag bara varit ute en kort stund. Tänkte sätta mig och plugga lite franska utomhus nyss, men insåg att det var en aning kyligt och att jag inte har en aning om var våra stolar är och hur rena de faktiskt är ^^ Så skippade det, och här sitter jag igen.

Efter maten tänkte jag slänga på mig ett par skor och ta en promenad, om mina skoskavsfötter klarar att gå så långt är en fråga. Men jag kan ju ge det ett försök ändå, när det väl är helt okej väder ;)

                  Bara för att jag är sugen på att äta just den här glassen (Y) ---->

make it shine

Usch! Tänk att det faktiskt är skola imorgon igen. Lovet har gått alldeles för snabbt som vanligt och det känns som att jag inte har hunnit med någonting Dessutom börjar vi med nationellt prov imorgon bitti. Franska denna gång också, men läsförståelse istället. Jag kan ju bara säga att en vecka lov till inte alls skulle sitta fel.

Idag håller jag på med absolut nödvändiga saker, med andra ord städning. Det värsta är att jag fastnar här hela tiden, så inte mycket blir gjort.

Samtidigt tänkte jag börja packa inför Umeå och se vad som saknas. Av tidigare erfarenhet kommer jag inte att hinna under veckan och börja packa på torsdag kväll och inse vad som saknas alldeles för sent för att rätta till det. Därför är jag smart och börjar idag, om inte annat har jag i alla fall tänkt tanken ;)

Puss


as usual

Satt uppe till kl halv två i natt, som vanligt alltså. Att jag skulle upp vid 7 igen hade jag ingen tanke på, men en snäll vän påminde mig i rätt tid som tur var ;). Innan jag sen släckte lampan måste klockan ha varit minst halv 3 vilket ledde till att jag gick upp en aning senare än jag hade tänkt.
Men eftersom jag är van med stressiga morgonar gick allting igenom, förutom möjligen frukosten då... Fick kasta i mig en liten yogurt i bilen iväg till tåget.

Var och shoppade lite med Emma och målet var en ny vårjacka, men väl där fick jag med mig en otroligt härlig topp med puffärm och en blommig kjol istället;)


Hittade flera bra jackor, så det kommer antagligen sluta med att jag köper två, om ekonomin går ihop vill säga! ^^







Blommig topp - BikBok

then it's over.

Solsidan har härmed visat sin säsongsavslutning och herregud vilket roligt avsnitt alltså. Kvinnan som är på väg att föda sitt barn och bossar runt med mannen för allt hon har :P Tänk att köpa ett paket ballerinakex för 500 spänn, där det dessutom saknades några kakor. En aning desperat kanske?

Längtar till nästa säsong, för det är verkligen något som förgyller en fredag med hemmamys ;)

Minnen

Bilderna är någorlunda organiserade just nu, och jag hittade en del som jag absolut inte kom ihåg att jag tagit. Fick dessutom en massa bilder av Baoan igår kväll (eller natt om man ska vara exakt). En massa minnen från 9:an och även ännu äldre!


Skolavslutning i 9:an<3


hihi! Jag tror att jag har världens sötaste vän :D

Nu ska jag snart dra iväg för träning. Är riktigt peppad på att göra en jävligt bra träning idag! :D


Wish me luck!

Idag är det faktiskt sista r i k t i g a lovdagen, eftersom vi alltid är lediga på helgerna liksom ;)
Tror att jag ska kolla lite film och bara vara idag innan träningen. När träningen börjar 4 har man ju faktiskt inte så många timmar på sig att göra något speciellt innan.

Först ska jag försöka organisera lite bilder på den här datorn. Allt i en enda röra, precis som det mesta i mitt liv alltså ;)

Wish me luck!

hard work-work

Tänkte härmed meddela att mina lata dagar på sommaren är slut. Denna sommar ska jag lyfta ändan ur vagnen och arbeta i tre veckor. Visserligen ett kommunalt sommarjobb med utomhusarbete, men det skiter jag totalt i just nu! Man får ju pengar ^^

Under resten av veckorna får jag försöka ta och göra massor av saker, så jag väger upp de veckor man faktiskt missar. I för sig skulle man ju kunna inflika att dagen tar ju inte slut vid 4, och det är ju sant ;) Alltså inget att misströsta för att man inte får vara ledig hela lovet!


Bildbomd!

Tänkte lägga in lite bilder från dagen :) Främst lite random-bilder :)

Emma<3


Sara


Stilstudier:

Emma                                                                     &                                              Sara

Här visade det sig att min stela "puta med rumpan"-teknik lönade sig ;D Snyggast? Nja, tveksamt, men varför ändra på en vinnande taktik :)

Glömde kanske att nämna att Emma ledde hela vägen till de två sista slagen då jag på något vis lyckades få två strike i rad. Förvånande? Ohja!


Härlig lovdag<3

Skulle träffa Emma på stan vid kvart över 10, vaknade en timme innan och hade ungefär en halvtimme att göra mig i ordning. Självklart kom jag lite sent istället, men hon tar det nog lugnt. Varken hon eller jag brukar faktiskt kunna komma i tid i vanliga fall ^^

Vi hade en riktigt rolig stund i centrum, åt mat på coffee & lounge samt fikade. Riktigt god tacowrap finns det där, bara så det riktigt vattnas i munnen ;D Däremot hade jag en aning beslutsångest, mellan sallad och taco. Tacosen vet jag är god och salladen såg riktigt god ut den med. Sen insåg jag att salladen ändå bara skulle leda till ännu mer beslutsångest... Jag menar, man måste ju välja sort där också! Alltid något som är svårt.

Sprang dessutom runt med skoskav hela dagen vilket resulterade i ett akutköp av plåster på DocMorris, ett nyss apotek. Gulligt namn eller vadå? Fast det gjorde faktiskt inte så mycket :)

Några timmar senare drog vi iväg och spelade lite bowling. Väldigt roligt det också, även om vi kanske inte är några proffs. Jag vann med 136 poäng, och då känns ju faktiskt allting rätt kul ändå! :P

Har saknat den tjejen! Stilstudier från bowlingen samt lite andra mobilbilder kommer upp ikväll, när jag kan ha andra datorn. Där syns det verkligen vilka stjärnor vi är!


Gold

Insåg att jag faktiskt åt glass igår. Verkligen imponerande tänker ni!
Magnum Gold blev det denna gång, och självklart måste den också få ett litet omdöme.

Visst fungerar den, och gott smakar den också!
Kanske inte världens sommarglass. Den passar nog bättre till en mysig filmkväll eller en regnig och grå sommardag.

Imponerande att det som ska vara guldfärgat faktiskt är det också, även om det här på fabriksbilden har en något för gul färg. Täcket smakar en smula caramell vilket tillsammans med glassen och kolasåsen innuti skapar en ganska mättande känsla.

God glass, men ingen absolut favorit!


sisådär

Ja, ungefär så kändes träningen idag. Lite synd om man säger så och det muntrade inte direkt upp min dag heller. Barnens träning var i alla fall trevlig och det är ju tur ^^ Trots riktigt ont i huvudet överlevde jag faktiskt hela kvällen i träningshallen, nästan lite stolt :P

Nu får vi se vad kvällen har att bjuda, kanske filmen som jag tänkte se i måndags passar bra. Imorgon ska jag troligtvis träffa Emma. Riktigt länge sen sist, flera veckor jue! Har saknat henne!<3

Pussar






tuesday

Träningen började klockan 10 idag och förvånande nog tog jag mig upp redan vid halv nio.
Efter lite halvdant morgonfix gick jag ut för att fixa cykeln.
Årets första cykeltur var faktiskt planerad till idag!
Efter en tids pumpande insåg jag att cykeln hade punka, så det var bara att använda benen och gå till Duveholmshallen. En kvart innan träningen började och jag har minst 20 minuters gångväg. Jävla cykeljävel alltså!

Träningen gick sådär för min del, kände mig inte alls på topp. En aning frustrerande med tanke på att vi ska till Umeå om lite mer än en vecka... Äsch, får väl försöka ta mig i kragen och ta igen dagens träning imorn istället.

Efter träningen fick jag ett sms från Baoan, så vi drog på stan när jag fixat lite. Kul att träffas lite liksom ;D

Snart börjar Desperate housewifes och jag ska sittad bänkad framför tvn :) Så Ciao!


barndomsminnen

Hälsade på morfar och mormor idag, var otroligt länge sen vi var där ute så det kändes skönt att träffa dem igen :)

Av någon anledning rotade mormor fram en massa VHS-filmer bland annat från när jag döptes, några somrar på Öland och när mamma tog studenten. Sorgligt att se att vårt kära Duveholmshallen inte har förändrats ett dugg på 21 år, inte konstigt att det inte är i ett perfekt skick längre ^^

Dopet kändes helt okej att se på, främst med tanke på att jag var det enda av tre barn som faktiskt inte gallskrek. Under hela grejen bar pappa mig och jag var tyst som en mus och tittade nyfiket runt bland alla människor.
Haha, med tanke på den filmen skulle man aldrig kunna förstå hur envis och arg jag var som liten, vilket kanske är tur :) För min egen skull liksom!

Alldeles strax tänkte jag kolla på en fransk film med namnet Ensemble c'est tout, Tillsammans är man inte ensam.


                     Tur att de flesta bilder visar mig som en aning charmig istället för den jag verkligen var ^^


påskdagen

Av någon anledning kom jag upp redan vid halv nio idag, vilket gjorde att vi åkte iväg till Norrköping redan vid 11. Anledningen var datorer och mobil till mig eftersom det kanske är dags att byta ut den när det inte går att ringa på :P Jag tröttnade rätt snabbt och gick iväg och kollade på kläder istället, alla teknikprylar gör mig  verkligen snurrig i huvudet.

Försäljare som är helt inne i sitt ämne och står och pratar i sin lilla fantasivärld om en massa tekniskt hit och dit, nej det är faktiskt inget för mig.
Två datorer slutade dagen med i alla fall, en stationär och en bärbar till mamma. Ingen mobil tyvärr, blev inte så mycket tid att kolla på det och att mina föräldrar måste ju godkänna priset också ^^ Jag köpte ett par tygskor i alla fall ;D

Efter en liten inbjudan från kusinerna åkte vi dit och åt lite mat samt lekte lite med dem. Så himla härliga de är alltså!

Mina nya tygskor, undra hur länge de kommer att hålla sig fina :P
Från Scorett


never again

Nej, nu är det slut med att äta för min del. FÖRALLTID!
Nja, det är så det känns just nu i alla fall.
Om man räknar ihop påskmaten, godiset, glassen & tårtan så tror jag att jag har ätit så det räcker för en hel vecka, om inte för ett helt år. Men det är inget att oroa sig för, imorgon är jag lika hungrig som vanligt igen ;) Jag lovar!

Riktigt gott var det i alla fall, och en trevlig påskafton med kusinerna och mina farföräldrar. Bland annat bjöd dagen på en promenad i solskenet och en massa skratt. Förutom maten och godiset då... ;D

Imorgon antar jag att vi tar en tur till storstaden, eller Norrköping i alla fall... Skulle tydligen kolla dator eller något och då kan man ju passa på att göra något annat. ;)

Puss

 

 


Glad påsk! :D

Skulle bara önska alla glad påsk och meddela att jag härmed åker till farfar och farmor och träffar kusinerna samt äter alldeles för mycket mat och godis ;)

Påskmaten hos farmor är underbar, i för sig är det ju nästan samma som julbordet. Men påsken är ändå den bästa högtiden om jag får bestämma...
Anledningar syns här nedan:
- Vårväder och vårluft är underbart
- Godis är underbart
- Maten är underbar
- Färgerna är härliga


JAG ÄLSKAR PÅSKEN!

Hihi, hoppas alla får en trevlig dag :)

Smaskens!

Dagen innan påskafton måste man självklart förse sig med med en massa godis. Men jag lovar, det är bara en tillfällig svacka över påsken. Sen så skippar vi godiset. En påsk utan godis är ju... som en påsk utan godis. Det fungerar inte!

Mina personliga favoriter Dragéägg är helt underbara och är något jag kan lyckas äta hur mycket av som helst. Glada och otroligt söta färgägg  med några i chokladvarianten också, kan det bli mycket bättre?

Dessutom fyllde vi ett påskägg på ICA i år, som varje år faktiskt. På några timmar har det gått från totalt överfullt till en lite mindre volym och jag är konstigt nog oskyldig! Hm.. det måste undersökas!







långfredagen

Första dagen på lovet ska spenderas hemma och göra allt som måste göras. Städa, vila, kolla på film och andra absolut nödvändiga saker. Jag har tänkt att ifall jag gör allt det där idag är jag utvilad och redo att göra en massa kul saker resten av lovet. Uttnyttja lovet fullt ut liksom ;D


Nä, nu ska jag direkt återgå till städningen av mitt rum. Dammråttorna biter mig i tårna, de måste besegras!

Lite musik får hjälpa till på traven :)

Green Day- 21 guns
 

Ciao!


am I only dreaming?

Kärlek till den här låten, helt underbar att lyssna på! :) Var en av de låtarna jag alltid spelade på piano för några år sedan...

The bangles - Eternal flame

Första april :D

En riktigt härlig start på april samt lovet måste jag säga. Efter att ha lagt allt skolarbete åt sidan är jag äntligen fri! Skolböckerna är totalförbjudna under påsklovet, inte för att jag skulle gjort något i alla fall. Men det är ju bäst att vara på den säkra sidan ;)

Eftermiddagen spenderades med Baoan på stan med ett riktigt härligt väder och jag som bar runt på tjockaste vinterjackan. Bra planerat Sara!

Vi sprang runt lite och jag åt glass på Lindahls för första gången efter mer än åtta månader. En härlig upplevelse med citronsorbet och kokosglass i våffla. Helt underbart! 

Några som har planer för lovet? :)

 


RSS 2.0