Header

Hihi! Nu har jag äntligen skaffat en header. Självklart har jag inte gjort den själv på grund av att jag är så oteknisk och för bristen på photoshop. Istället har Maria (various.blogg.se) hjälpt mig. Jag tycker hon har gjort ett jättebra jobb! Den är verkligen snygg!

Träningen gjorde mig på bättre humör, även om jag har ont i hela kroppen. Hej-vältränade-jag! Och sen en glad överraskning hemma :D

Tack Maria!

Puss
/Sara

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vad kul att du gillade den :D

2010-03-01 @ 22:02:19
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Katrin

Okej, coolt med gymnastik! :D

Skitsnygg header! ;) Kram

2010-03-01 @ 22:26:18
URL: http://kakatrin.blogg.se/
Postat av: Katrin

Jag dansar MVD, (Musik Video Disco) ! :D kram<3

2010-03-01 @ 22:45:17
URL: http://kakatrin.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Ja, det är lite konstigt det där. Här i den staden där jag brukar se på bio är 3D väldigt nytt, Avatar var den första filmen som visades. Och staden är inte alls stor, så det är rätt häftigt att det finns 3D här också :) Dock verkar de ju mest satsa på 3D-filmer med finsk textning eftersom de väl anser att det blir för dyrt att ha två versioner av alla filmer. :/ Vanliga filmer så har både finsk och svensk textning samtidigt, men i 3D-filmerna ryms det inte dubbla textning (undertexten byter ju ofta ställe och sånt i de filmerna).

Hoppas att du får möjlighet att se filmen :D

2010-03-01 @ 22:56:15
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Pia

Maria har lyckats riktigt bra med headern :D



Sv: jag brukar också vara expert på att spara allting till sista kvällen när det gäller skolarbete. Men igår kom jag faktiskt igång lite, hoppas det håller i sig bara.



Nej jag har knappt några planer för lovet, förutom att jag troligen skall och åka pulka med en kompis + andra jag inte känner i morgon (ibland måste man få vara lite barnslig) och på fredag skall jag troligen och shoppa med en annan kompis.

2010-03-02 @ 09:19:02
URL: http://xmoonlightshadowx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0