Snabba Cash

Här kommer en liten sammanfattning av filmen jag såg igår...

Handlar om JW som egentligen är en lantkille men har flyttat till storstaden. Han pluggar på handels och visar sig vara en brat bland sina vänner. För att finansiera sina fester bland sina vänner kör han svarttaxi. När han möter sin kärlek i den övre klassen och samtidigt dras in i ett stort kriminellt uppdrag står allt på sin spets. Är det verkligen värt att göra det, bara för att tjäna Snabba cash?

Jag måste säga att filmen var relativt bra. Skådespelaren som spelar JW spelar även i Johan Falk filmerna som är riktigt bra spelar en fenomenal insats. Det är så otroligt lätt att känna med honom och vilja att han ska ta de kloka besluten.
Samtdigt var filmen lite långtråkig vissa gånger, även om det händer saker, men inte tillräckligt tilldragande. Den visar också hur kall den undre världen är, hur beslut helt påverkas av pengar och sitt eget nöje. Men också hur svårt det är att vilja passa in, men aldrig lyckas.

Jag tycker i alla fall att filmen var värd att se, även om den inte var den allra bästa. En helt okej biofilm att fördriva en kväll med :) En extra chans att äta biopopcorn kanske?

Puss
/Sara

 --> Någon åsikt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0