detaljer

Precis i början av Harry Potter och de vises sten är det som Dumbledore håller i när han släcker gatlamporna på Privet Drive samma som han nu ger till Ron Weasley i sitt testamente. Det var någonting jag lade märke till när jag satt där i soffan och åt en massa vindruvor.. Bara sådana detaljer man aldrig kommer ihåg, men sen kollar man lite senare och inser att den där lilla grejen faktiskt har någon betydelse. Ganska häftigt faktiskt!

Hur som helst är den där filmen så härlig. Alla skådespelare är pyttesmå, trots att jag tyckte att de var ganska stora då jag filmen för första gången. Det påminde mig också om att det inte ens är samma skådespelare som spelar Dumbledore efter andra filmen. Sånt där som jag vanligtvis inte har en tanke på..

Nu, några timmar senare ska jag gå och lägga mig med världens huvudvärk. Vet inte varför jag alltid har ont i huvudet nu för tiden.. En fråga som vi får fundera vidare på imorn.

Godnatt!







Kommentarer
Postat av: Maria

Det där med ljussläckningsgrejen noterade jag när jag läste böckerna, så jag tyckte att det var jättebra att de tog med det redan i första filmen! :D



Om jag inte minns fel så dog mannen som spelade Dumbledore i de första filmerna.

2010-11-20 @ 23:59:46
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0