Glassigt

Nu är andra tanden lagar. Hålet i tanden som behövde lagas var tydligen mycket större än förra gången, så jag testade med bedövning efter en liten rekommendation av tandläkaren. Känner hur bedövningen sitter kvar på ena sidan och känner mig dessutom bedövad i hela halsen. Myyyysigt!

Annars har dagen flytit på. Har sovit mestadels av min skoldag, förutom på genomgångarna då. Skönt, men dumt. Fast den sköna delen väger nog ändå upp vad som var bäst i alla fall.

Avslutade sen skoldagen med GRATIS (!!) glass på Ben & Jerry's glasscafé i Norrköping. Det var tydligen gratis glass till alla mellan 12-16 och gissa om jag ville dit? Problemet med min beslutsångest slutade med att jag valde nån härlig jordgubbsglass (trots att jag borde valt nån ny smak som Jessica, raspberry and brownie) Underbart gott i vilket fall som helst!


Jo, det är sant att jag gillar glass. En sån skulle inte sitta fel just nu!


Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Gratis Ben & Jerry? Inte illa. :D

2011-04-12 @ 19:08:08
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: cecilia

fyyy fan... ser ju riktigt smaskens ut :D glass fantasten får följa med mig till halvars någon dag så jag väljer rätt smaker!!!

2011-04-24 @ 11:53:43
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: cecilia

antar det var du som kommenterade! hih, tack för kommentaren :D



meeeeeen du liiiiiite seg uppdatering!

2011-08-25 @ 20:07:37
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: cecilia

vad söt du är sara! :) vet inte vart jag ska svara riktigt eftersom du aldrig skriver här... men jag svarar här! tack för kommentaren! du är för snäll, hihi puss

2011-10-06 @ 11:46:12
URL: http://ceciliaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0